Στη Λάρισα το 5ο διεθνές συνέδριο Χειρουργικών Δεξιοτήτων Ανάπλασης Αρθρικού Χόνδρου

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2014 15:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:31

Η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Διεθνή Εταιρεία Αναπλασης Χόνδρου (International Cartilage Repair Society) διοργανώνουν στις 23-25 Οκτωβρίου, το “5ο Διεθνές Σεμινάριο χειρουργικών δεξιοτήτων ανακατασκευής αρθρικού χόνδρου” (5th ICRS Surgical Skills in Cartilage repair) στις εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής στην Λάρισα.

Το επιστημονικό αυτό γεγονός θα συγκεντρώσει στη Λάρισα, πάνω από 100 επιστήμονες από 25 χώρες και 5 ηπείρους . Χαρακτηριστικό είναι ότι η γεωγραφική κατανομή των συμμετεχόντων περιλαμβάνει επιστήμονες και από τις 5 ηπείρους (Λατινική Αμερική, Κορέα, Αυστραλία, Ευρώπη, Αφρική, ΗΠΑ).

Η ανάθεση μιας τόσο σημαντικής εκπαιδευτικής διοργάνωσης από την “Διεθνή Εταιρεία Αναπλασης Χόνδρου”,  στην  Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ενδεικτική της αναγνώρισης του επιστημονικού έργου που επιτελείται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Οι εκπαιδευτές του σεμιναρίου Έλληνες και ξένοι, είναι μεταξύ των πρωτοπόρων στην βασική και στην κλινική έρευνα που αφορά την επιδιόρθωση των βλαβών του Αρθρικού Χόνδρου, συνήθη στις αθλητικές κακώσεις και σε τραυματισμούς στην εργασία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις τελευταίες ερευνητικές εξελίξεις γύρω από το δύσκολο αυτό πρόβλημα και ταυτόχρονα να εκπαιδευθούν πάνω στις νέες τεχνικές σε ανατομικά παρασκευάσματα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής.

 

Τα στελέχη της κλινικής έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι οι διεθνείς και οι Ελληνες συμμετέχοντες στο Σεμινάριο θα γίνουν «καλοί πρεσβευτές» της Ελλάδας, της Λάρισας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καλωσορίζοντας τους, ώστε να έχουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό τριήμερο στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass