Συνέδριο μητρικού θηλασμού Μιλένα Ρούζκοβα 2014

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2014 14:03 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:32

 «Η ικανότητα μιας μητέρας δεν μετριέται αποκλειστικά με τις σταγόνες γάλακτος που από το στήθος της μεταφέρονται στο στόμα του παιδιού και πολύ περισσότερο σε καμιά περίπτωση με τα γραμμάρια τεχνητού γάλακτος που τρέχουν από το μπιμπερό στο στόμα του. Η ικανότητά της μετριέται μόνο με την αγάπη που διαχέεται ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί»

Για 3η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στη Ξάνθη το επιστημονικό συνέδριο-σεμινάριο μητρικού θηλασμού «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΖΚΟΒΑ» το οποίο διοργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης, το παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και την επιτροπή θηλασμού του Γ.Ν.Ξάνθης. Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες – ειδικοί του μητρικού θηλασμού και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (παιδίατροι, γυναικολόγοι, γενικοί γιατροί, μαίες, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, φαρμακοποιοί κ.α). Θα συζητηθούν τα νέα επιστημονικά δεδομένα για το ρόλο του θηλασμού στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, τους κινδύνους από τον μη θηλασμό, τρόποι αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων, το νομικό πλαίσιο προστασίας του θηλασμού από τα αδηφάγα συμφέροντα των εταιρειών παρασκευής υποκαταστάτων  μητρικού γάλακτος, τα οικονομικά οφέλη του θηλασμού κ.α.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα:     xanthiseminar.fulba.com

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass