Περιοδείες του Γ. Λαμπρούλη με το ΚΚΕ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 18:36

 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, πραγματοποίησε περιοδεία στο Απολλώνιο και στο Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο.

Στις ομιλίες του ο βουλευτή του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «οι εργαζόμενοι αξιοποιώντας την πείρα, που έχουν αποκτήσει όλο το προηγούμενο διάστημα από τις εναλλαγές κομμάτων στην κυβέρνηση αλλά και πιο συγκεκριμένα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο 3, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι, και οδηγεί στη μεγαλύτερη χρεοκοπία του λαού, να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές και στις αιτίες που τις γεννούν.

Τα δοκίμασαν και να μην τα στηρίξουν πάλι με τη ψήφο τους, καθώς ούτε τη νεοσύστατη Λαϊκή Ενότητα, δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, ούτε τη φασιστική – ναζιστική Χρυσή Αυγή που αποτελεί στήριγμα των εφοπλιστών και των βιομηχάνων».

Επίσης, κάλεσε τους εργαζόμενους «να μην απογοητεύονται. Την αγανάκτησή τους από τις προσδοκίες που διαψεύσθηκαν, να την κάνουν δύναμη αγώνα. Να οργανωθούν, να παλέψουν, να διεκδικήσουν, να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και να το δυναμώσουν γιατί τους είπε την αλήθεια και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση των αγώνων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους».

Τέλος τους κάλεσε «να ψηφίσουν ΚΚΕ γιατί κάθε ψήφο θα τη διαθέσει στο να δυναμώσει η πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass