Ενημέρωση για το Αlzheimer

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Ν.Α.Λ. ΣΤΙΣ «ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ»

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2023 13:58

Η πρόεδρος Ελένη Καμπούρα - Νιφλή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Ν.Α.Λ. επισκέφθηκαν τον Αγροτουριστικό Σύλλογο Γόννων «Αντιγονίδες» στο πλαίσιο ενημέρωσης για τη Νόσο Αlzheimer, την υιοθέτηση κανόνων πρόληψης, για υγιή γήρανση - υγιή νόηση και δημιουργία φιλικών κοινοτήτων.

Η ενημέρωση έγινε στο εργαστήριο των Αντιγονιδών σε ένα ευχάριστο, φιλόξενο περιβάλλον, όπου αναπτύχθηκε ένας διαδραστικός και εποικοδομητικός διάλογος.
Συμφωνήθηκε με την πρόεδρο, κ. Μάγδα Τσιούρβα, η συνέχιση της ενημέρωσης και η εκτέλεση των τεστ νοητικής εκτίμησης στον λοιπό πληθυσμό της κοινότητας. Από μέρους όλων των μελών του Συλλόγου, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία και συνεχή επικοινωνία.
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή από την πρόεδρο, κ. Μάγδα Τσιούρβα, και όλη την ομάδα, καθώς και η φιλοξενία με τα πολλά και ξεχωριστά εδέσματα. Η επικοινωνία με τις «Αντιγονίδες» είχε θετικό αντίκτυπο, διότι σχεδιάστηκε ένα πλάνο πρόληψης για τη Νόσο Alzheimer και την υγιή γήρανση, με συμμετοχικότητα των όλων συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass