Συστράτευση φορέων για την ψυχοκοινωνική υγεία

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2024 13:31

Συνάντηση φορέων του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό Καράσσου, με στόχο τον προγραμματισμό των πρώτων δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.  
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Λάρισας ΟΚΑΝΑ με τη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου θέτουν τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργασίας και δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών με σκοπό τη διοργάνωση δράσεων για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Στη συνάντηση όλοι οι συμμετέχοντες φορείς συμφώνησαν πάνω στις θεματικές ενότητες που επιθυμούν να καλύψουν με τις δράσεις τους, συναποφασίζοντας τον σχεδιασμό αυτών και προτείνοντας ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και φορείς για την παρουσία τους, την ενεργή συμμετοχή τους στον διάλογο, τις ιδέες τους, καθώς και τη δέσμευσή τους για την υλοποίηση των δράσεων. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass