Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Στο Καρδιολογικό Τμήμα

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2024 13:00

Ιατρικό εξοπλισμό για το Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προσέφερε η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Παραδόθηκε παρουσία του διοικητή του ΓΝΛ, κ. Γρ. Βλαχάκη, της αν. προϊσταμένης Οικονομικού, κ. Δαλάκα Μαρίας, της διευθύντριας του Καρδιολογικού Τμήματος, κ. Τζούλιας Μαρίας Ντε βίτα, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.  
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κος Λάππας συνεχάρη τους ιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής για τις υπηρεσίες τους και δήλωσε τα εξής: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμεριζόμενη τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί». Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Μιχαήλ Δημήτριος, μέλος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Η δωρεά, συνολικής αξίας 20.000€, περιελάμβανε: 20 κομοδίνα νοσηλείας με ενσωματωμένη τραπεζοτουαλέτα, 1 τρόλεϊ νοσηλείας, 1 καρδιογράφος 12-καναλος, 1 σκαμπό τροχήλατο με πλάτη, 14 στρώματα νοσοκομειακής κλίνης αδιάβροχο, 4 στρώματα κατάκλισης νοσοκομειακού τύπου ραβδωτό και στρώμα, 1 κρεβάτι εξεταστικό ηλεκτρική, 3 καρέκλες γραφείου με μπράτσα, 1 αναρρόφηση. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε από την πλευρά του τα μέλη του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και δήλωσε τα εξής: «Άλλη μία δωρεά της Τράπεζας έρχεται να προστεθεί στην ενδυνάμωση του Καρδιολογικού Τμήματος. Ευχαριστούμε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, η οποία ήταν δίπλα στο νοσοκομείο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας συμμεριζόμενη τις ανάγκες μας. Η αντικατάσταση των παλαιών κρεβατιών πραγματοποιήθηκε χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία του Τμήματος».
Τέλος, η κα Ντε βίτα, επιστημονικά υπεύθυνη του Καρδιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λάρισας, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και τη διοίκηση του Νοσοκομείου, που διαπιστώνοντας τις ανάγκες και συναισθανόμενη το χρέος απέναντι στους κατοίκους της Θεσσαλίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Καρδιολογικού Τμήματος, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass