Ενημέρωση για εμβόλια στην ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης

Δημοσίευση: 23 Απρ 2024 13:30

Κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο και αποτελεί σημαντικό δημόσιο αγαθό.

Οι εμβολιασμοί αποτελούν βασικό μέτρο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και επικαιροποιημένα εμβολιαστικά προγράμματα, για την κάλυψη του παιδικού, του εφηβικού και του ενήλικου πληθυσμού και των εργαζομένων σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.
Για τον λόγο αυτόν, η 11η ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης με θέμα «Εμβολιαζόμαστε και προστατευόμαστε σύμφωνα με την ηλικιακή ομάδα που ανήκουμε» στον χώρο της 11ης ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης, στις 23 - 24/4/2024 και ώρα 8:30 π.μ. έως 14:00, με στόχο όλοι -παιδιά, ενήλικες και συνολικά η κοινωνία- να μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, προστατευμένοι από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα, τα οποία μπορούν να προληφθούν μέσω του εμβολιασμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass