Πρότυπα αριστείας και καινοτομίας

ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ T. MELING ΚΑΙ S. FROELICH *ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2024 15:05

Πρότυπα αριστείας και καινοτομίας χαρακτηρίστηκαν οι καθηγητές Νευροχειρουργικής Torstein Torjer Ragnar Meling και Sebastien Froelich που αναγορεύθηκαν χθες επίτιμοι διδάκτορες της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Βιόπολις.

Ο αντιπρύτανης Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής Ευθύμιος Δ. Προβίδας κατά την προσφώνηση του καθηγητή Νευροχειρουργικής του National Hospital of Denmark, Torstein Torjer Ragnar Meling και του καθηγητή Νευροχειρουργικής του Diderot University, Sebastien Froelich, εξήρε τους δύο επιστήμονες για το έργο τους και θέλησε να εκφράσει εκ μέρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας για την αφοσίωσή τους στην επιστήμη και την ιατρική κοινότητα.
«Ο δρ Meling, με την ορόσημο πορεία του στη νευροχειρουργική στο Εθνικό Νοσοκομείο της Δανίας, και ο δρ Froelich, με την εξαιρετική συμβολή του στη νευροχειρουργική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Diderot, αποτελούν πρότυπα αριστείας και καινοτομίας. Με την ανακήρυξή τους ως επίτιμους διδάκτορες του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επιβεβαιώνουμε τη σημασία του έργου τους και την προσφορά τους στην επιστήμη και την ιατρική πράξη. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε τη σημαντική επιρροή που έχουν στην επόμενη γενιά γιατρών και ερευνητών, παρέχοντάς τους ένα πρότυπο αφοσίωσης, ακλόνητης επιμέλειας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε με ευχαριστίες για τα επιτεύγματά τους και τη συνεχή δέσμευσή τους στην πρόοδο της ιατρικής.
Στη συνέχεια ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Φούντας απένειμε έπαινο προς τον καθηγητή Torstein Torjer Ragnar Meling.
Η ανάγνωση του ψηφίσματος, η αναγόρευση και η επίδοση τίτλων και επιτηβεννίου έγινε από τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής κ. Θεόφιλο Καραχάλιο. Η τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλίες των τιμώμενων προσώπων για τις εξελίξεις και τις δυνατότητες της Νευροχειρουργικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass