ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ Δ. Σ.

Επιτέλους διοίκηση σε Πανεπιστημιακό και ‘‘Κουτλιμπάνειο’’

*«Επιλογές Α. Γεωργιάδη» οι Μάνθος Τζιαστούδης και Κων. Κατσιαούνης

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2014 4:12 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:17
Δύο ολόκληρους μήνες μετά τον ορισμό του νέου διοικητή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ο υπουργός Υγείας όρισε επιτέλους το εννεαμελές νέο Δ.Σ. του Οργανισμού των συνδεδεμένων νοσοκομείων της Λάρισας και επομένως μπορεί πλέον να λειτουργήσει το υγειονομικό σύστημα στη Λάρισα.
Με «δεμένα τα χέρια» ήταν διοικητής Θαν. Μητσιός όλο αυτό το διάστημα, από τις αρχές Δεκεμβρίου που είχε ανακοινωθεί ο ορισμός του, καθώς δίχως Δ.Σ. ουδεμία απόφαση μπορούσε να ληφθεί και σειρά σοβαρών θεμάτων των δύο νοσοκομείων λίμναζαν. Στην πραγματικότητα, ο υπουργός Υγείας είχε να επιλέξει τα δύο μόνο μέλη του Δ.Σ. και τους αναπληρωτές τους και απλώς να επικυρώσει τον ορισμό των υπολοίπων καθώς η συμμετοχή τους ορίζεται από το νόμο.
Τα δύο τακτικά μέλη του Δ.Σ. που επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο Λαρισαίος πρώην αντιδήμαρχος Μάνθος Τζιαστούδης και ο εκ Φαρσάλων Κων. Κατσιαούνης, με αναπληρωματικούς την Βολιώτισσα περιφερειακή σύμβουλο Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Λαρισαίο Χρήστο Τζιουρβόπουλο. Προστιθέμενοι δύο επιλεγέντες στον διοικητή και τους δύο αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων που είχαν επίσης επιλεγεί από τον υπουργό, σύνολο πέντε, συγκροτούν την πλειοψηφία στο Δ.Σ. Οι υπόλοιποι τέσσερις είναι στελέχη της ιεραρχίας των νοσοκομείων και εκπρόσωποι των εργαζομένων σ΄ αυτά.
Αναλυτικά, με απόφαση που υπέγραψε στις 3 Φεβρουαρίου ο υπουργός Υγείας και δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ, ορίζονται με διετή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο» οι:
- Μητσιός Αθανάσιος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, διοικητής του Π.Γ.Ν. Λάρισας − Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο», ως πρόεδρος του Συμβουλίου.
- Τζαβέλλα−Αδαμάκη Ευδοκία πτυχιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός του ΕΜΠ, αναπληρώτρια διοικήτρια, με αρμοδιότητα στο πρώην Π.Γ.Ν. Λάρισας, ως αντιπρόεδρος του Συμβουλίου.
- Κατσιαούνης Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός, με αναπληρώτριά του την
Κολυνδρίνη Δωροθέα εκπαιδευτικό.
- Τζιαστούδης Ματθαίος συνταξιούχος εκπαιδευτικός-μαθηματικός, με
αναπληρωτή του τον Τζιουρβόπουλο Χρήστο συνταξιούχο αστυνομικό.
- Κουτσιανάς Θεόδωρος πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, αναπληρωτής διοικητής, με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο».
- Σωτηράκου Σοφία διευθύντρια Παιδιατρικής κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. του Π.Γ.Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή τον Καραμαγκιώλη Σπυρίδωνα Επιμελητή Α΄ Παθολογίας του Γ.Ν.Λ. , ως αιρετοί εκπρόσωποι των ιατρών
που υπηρετούν στα Νοσοκομεία.
- Χαρίση Ευαγγελία, υπάλληλος κλάδου TE Νοσηλευτικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας, με αναπληρωτή της τον Νάκο Χρήστο υπάλληλο του κλάδου TE Κοινωνικής Εργασίας του ίδιου Νοσοκομείου, ως αιρετοί εκπρόσωποι
του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού που υπηρετεί Νοσοκομεία.
- Τρυποσκιάδης Φίλιππος, διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, μέλος ΔΕΠ, καθηγητής Καρδιολογίας, με αναπληρωτή του τον Φεζουλίδη Ιωάννη, πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου, διευθυντή Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Ακτινοδιαγνωστικής και καθηγητή στο Διαγνωστικής Ακτινολογίας.
- Καράβα Ελένη, προϊσταμένη Διεύθυνσης της Διοικητικής- Οικονομικής
Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια την Ζησοπούλου Κωνσταντίνα, προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.
Σωτ. Ζαχαριάς
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass