ΜΙΧ. ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ: «Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα στην υγεία»

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2014 14:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:53

 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούμε απέναντι στους εκβιασμούς και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης που οδηγούν στην ερήμωση του συνόλου των ιατρικών υπηρεσιών των κατοίκων της περιφέρειας και θα στηρίξουμε το ιερό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στην υγεία όπως προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας».

Αυτά δηλώνει το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελάρη «τα 3 εκατομμύρια τουλάχιστον, των ανασφάλιστων και άνεργων Ελλήνων είναι σίγουρο πως αισθάνονται την ανάγκη να υποκλιθούν μπροστά στην μεγαλοσύνη της Κυβέρνησης και του μέγα μεταρρυθμιστή Άδωνη Γεωργιάδη που συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις και τις βαθιές τομές στον χώρο της υγείας, αποφάσισαν πως όλοι οι Έλληνες που προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, (πρώην ΕΟΠΥΥ) θα πληρώνουν κατά την είσοδο 5 ευρώ, έστω και αν πρόκειται για μία απλή συνταγογράφηση ακόμη και για τους χρονίως πάσχοντες, τους ανασφάλιστους και τους άνεργους συμπολίτες μας.

Έπαψαν να τηρούν έστω και τα προσχήματα και με ξεκάθαρο τρόπο οδηγούν τον Έλληνα πολίτη στην ιδιωτική ασφάλιση και στα μεγάλα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, στερώντας σε εκατομμύρια πολίτες την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας υπενθυμίζοντάς μας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως δικαίωμα στην υγεία θα έχουν μόνο οι έχοντες και κατέχοντες».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass