Ιατρικό σεμινάριο Ομοιοπαθητικής

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2014 19:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:30

 

Το πρώτο εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, με θέμα «Εισαγωγή στις βασικές Αρχές της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής» πραγματοποίησε στη Λάρισα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.). Στόχος ήταν να ενημερωθούν επιστήμονες που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην επιστήμη της Ομοιοπαθητικής ώστε να την εντάξουν με κάποιο τρόπο στην εργασία με τους ασθενείς τους.

Όπως τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ο υπεύθυνος διοργάνωσης Πέτρος Κράχτης, γιατρός κλασικής Ομοιοπαθητικής, ρευματολόγος, «επιχειρείται να διαμορφωθεί ένα σύστημα σχέσεων επιστημονικής και επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερομένων μη ομοιοπαθητικών επαγγελματιών υγείας και των ομοιοπαθητικών γιατρών. Χωρίς να απαιτείται τέτοιο επίπεδο κατάρτισης ώστε να ασκούν οι ίδιοι την Ομοιοπαθητική εφόσον δεν το επιθυμούν, επιδιώκεται να αποκτηθεί κοινή γλώσσα επικοινωνίας με τους ομοιοπαθητικούς γιατρούς».

Πέραν του Π. Κράχτη, εισηγήσεις έκαναν επίσης οι γιατροί κλασικής Ομοιοπαθητικής, Β. Φωτιάδης, διευθυντής του Ομοιοπαθητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Γ. Χαριτάκης, καρδιολόγος, η Ρ. Αγκαρίτσι, γαστρεντερολόγος και ο Κ. Τσιτινίδης, ακτινοδιαγνώστης, πρόεδρος της Ε.Ε.Ο.Ι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass