Στη Λάρισα το 6ο πανελλήνιο συμπόσιο ομάδων εργασίας

Δημοσίευση: 07 Απρ 2014 19:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:47

 

 

Η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Θώρακος- Καρδιάς-Αγγείων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Νικολάου Τσιλιμίγκα και η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος- Καρδιάς-Αγγείων θα πραγματοποιήσουν στη Λάρισα την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Απριλίου αντίστοιχα, το «6ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας», στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι εργασίες του Συμποσίου θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ οι ομάδες εργασίας που συμμετέχουν είναι οι εξής: Ομάδα Εργασίας Συγγενών Καρδιοπαθειών, Ομάδα Εργασίας Χειρουργικής Επίκτητων Καρδιοπαθειών, Ομάδα Εργασίας Νέων Τεχνολογιών, Ομάδα Εργασίας Χειρουργικής Θώρακα, Ομάδα Εργασίας Καρδιολογίας, Ομάδα Εργασίας Εκπαίδευσης.

Η θεματολογία του Συμποσίου αφορά, στις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν την άσκηση της ΧειρουργικήςΘώρακα- Καρδιάς- Μεγάλων Αγγείων, στις εξελίξεις στη Χειρουργική των καρδιοπαθειών σε ενηλίκους, στις εξελίξεις και αμφιλεγόμενα στοιχεία στις επεμβάσεις καρδιοπαθειών σε ανήλικους.

Στα προβλήματα σε χειρουργικές τεχνικές παθήσεων του πνεύμονα , του μεσοθωρακίου και του θωρακικού τοιχώματος και του υπεζωκότα. Στα νέα δεδομένα και δυνατότητα συμβολής των Καρδιολόγων στον προεγχειρητικό έλεγχο και την μετεγχειρητική αποκατάσταση καρδιοχειρουργικών ασθενών και, στα προβλήματα και προτάσεις εκπαίδευσης ειδικευομένων ιατρών Χειρουργών Θώρακα- Καρδιάς –Αγγείων και συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση ειδικών ιατρών της ειδικότητας.

 

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος- Καρδιάς-Αγγείων. Οι εργασίες του συμποσίου θα υλοποιηθούν βασισμένες στα διεθνή ιατρικά πρότυπα και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass