Επιστημονική ημερίδα: «Αντιμετώπιση ασθενούς με κρανιοεγκεφαλική κάκωση»

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2014 14:31 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:13

               

                Η Νευροχειρουργική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, επιστημονική ημερίδα με θέμα: Αντιμετώπιση ασθενούς με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Νευροχειρουργικής και Επείγουσας ιατρικής του Πανεπιστημίου της Parma της Ιταλίας, Franco Servadei.

                Η επιστημονική αυτή ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων γιατρών αλλά και άλλων επαγγελματιών υγείας αναφορικά με την αντιμετώπιση του ασθενούς με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατ’ επέκταση του πολυτραυματία. Σύγχρονες διαγνωστικές μέθοδοι, πολυπαραγοντικές μέθοδοι νευροπαρακολούθησης, καθώς και η χρήση νεότερων χειρουργικών μεθόδων για την αντιμετώπιση ασθενών με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση θα συζητηθούν και οι ενδείξεις τους, οι αντενδείξεις τους και οι επιπλοκές τους θα αναλυθούν σε βάθος. Η συνάντηση αυτή περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές συνεδρίες καθώς και επιστημονικές αντιπαραθέσεις πάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

                Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας και θα διεξαχθεί από τις 09:00 έως τις 14:30, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στη Βιόπολη της Λάρισας. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.neurosurgery-uth.gr στο διαδίκτυο.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass