ΑΠΟ ΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιστημονικό συμπόσιο για τους καρκίνους του παχέος εντέρου

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2014 21:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:27

 

Το τρίτο επιστημονικό συμπόσιο για τους καρκίνους του παχέος εντέρου με θέμα «Καρκίνοι του ανώτερου πεπτικού συστήματος – Εξελίξεις» διοργανώνεται στη Λάρισα, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Το συμπόσιο διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία «Καρκίνος, Κοινωνία και Περιβάλλον», σε συνεργασία με το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και την Εταιρεία Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».

Στο συμπόσιο θα συμμετάσχουν επιστήμονες από όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας αλλά και από σημαντικά ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, προκειμένου να συμβάλουν στην παρουσίαση, την αξιολόγηση και την αποτίμηση των εξελίξεων στην έρευνα και στην θεραπεία.

Με αφορμή τη διοργάνωση, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου και διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος του ΓΝΛ Αθανάσιος Αθανασιάδης «η συστηματική υποβάθμιση αξιών, η υποτίμηση παραδόσεων και η υποβάθμιση καθιερωμένων από τον χρόνο και την προσφορά δομών ευτυχώς δεν έχει την δυναμική να αγγίξει και να αποθαρρύνει την επιστημονική επάρκεια και την οξυδέρκεια των ανθρώπων της Ογκολογίας στην Ελλάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι περί την Ογκολογία επιστήμονες σε πείσμα των καιρών και της με σχέδιο αποψίλωσης των προοπτικών και των μέσων, είναι παρόντες, συζητούν, ενημερώνονται, παράγουν και ανταλλάσσουν επιστημονική γνώση και άποψη, με αξιοπρέπεια και ήθος, προκαλώντας αμηχανία και εκνευρισμό στον κεντρικό έξωθεν σχεδιασμό κατανομής ρόλων» καταλήγει ο κ. Αθανασιάδης.  Οι εργασίες του συμποσίου θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass