Πανελλήνιο συνέδριο για τον τοκετό στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2013 16:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:59

Το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Φυσιολογικός Τοκετός» διοργανώνει το τριήμερο 4 μέχρι  6 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial η Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαιών/των Εφετείου Λάρισας  και Σ.Ε.Μ.Αθηνών.

Η ψυχοπροφυλακτική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας «βασιζόμενη στην μαιευτική επιστήμη προάγει την ολιστική αντιμετώπιση της περιγεννητικής περιόδου, με γνώμονα την αδιαμφισβήτητη αλληλεπίδραση μεταξύ βιολογίας και συναισθήματος. Οι μέθοδοι της ψυχοπροφύλαξης ή της προετοιμασίας για γονεϊκότητα, εξελίσσονται προσαρμόζονται στις εκάστοτε σύγχρονες αντιλήψεις και πεποιθήσεις που καθορίζονται από τις συμπεριφορές των ανθρώπων και των κοινωνιών.

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι η δια βίου εκπαίδευση για την υψηλού επιπέδου παροχή μαιευτικών υπηρεσιών από τους επαγγελματίες υγείας. Αποβλέπει στη βελτίωση και ανύψωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών της ιατρικής μαιευτικής και μαιευτικής φροντίδας κατά την περιγεννητική περίοδο, στην προστασία της μητρότητας και στην ορθή εφαρμογή και διάδοση μεθόδων φυσικού τοκετού στην Ελλάδα.

 

Το Συνέδριο, μέσω των επιστημονικών εργασιών αξιόλογων Ελλήνων και Ευρωπαίων ομιλητών, θα μας δώσει την ευκαιρία να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες κατά την άσκηση του μαιευτικού επαγγέλματος στην Ευρώπη και στην Ελλάδα με στόχο πάντα τη βελτίωση της περιγεννητικής υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass