Μετεκπαιδευτικά μαθήματα χειρουργικού τομέα

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2013 21:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:42

Ο Χειρουργικός Τομέας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει μετεκπαιδευτικά μαθήματα που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους υποψήφιους διδάκτορες του Χειρουργικού Τομέα, στους ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς όλων των Τομέων του Τμήματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και παρακλινικό προσωπικό του Τομέα.

Τα μαθήματα θα γίνουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου (ώρα 17.00-21.00) στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στόχος των μαθημάτων αυτών είναι, αφενός η αξιολόγηση των σύγχρονων δεδομένων για την αντιμετώπιση νοσημάτων και καταστάσεων που εμπλέκουν συχνά περισσότερες της μιας χειρουργικής ειδικότητας, αλλά και η ανάδειξη ενδοτομεακών και διατομεακών ερευνητικών συνεργασιών σε αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος.

Η φετινή θεματολογία, περιλαμβάνει τρεις κύκλους μαθημάτων, που αφορούν: την μεθοδολογία της έρευνας,  την περιεγχειρητική διαχείριση αίματος και  την πρόληψη και αντιμετώπιση των χειρουργικών λοιμώξεων,  καθώς και δύο συνεδρίες που αφορούν παρουσίαση των ερευνητικών συνεργασιών μελών του Τομέα με άλλα μέλη του Τμήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass