Με τον Θαν. Μητσιό οι Ανεξάρτητοι Ελληνες

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2013 21:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:43

Συνάντηση με τον Διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων της Λάρισας Αθανάσιο  Μητσιό, είχαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας και ειδικότερα, το μέλος της συντονιστικής Λάρισας Δημήτρης Μπουρντένας και οι πολιτευτές Μπάμπης Παπασπύρος, Ιωάννα - Βάνα Κυρλόγλου - Κουτσογιαννούλη, και  Αχιλλέας Αργατζόπουλος .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα  λειτουργίας των δύο νοσοκομείων για τις κλίνες και τις υπηρεσίες που διαθέτουν , την διατήρηση της δομής του Γενικού νοσοκομείου και του προσωπικού που την στελεχώνει καθώς και την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες της πόλης και όχι μόνο.

Ο Διοικητής του  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ανέφερε ότι επιβάλλεται να παραμείνουν οι δομές και των δυο νοσοκομείων (Πανεπιστημιακό και ΓΝΛ) υπό την νέα ενιαία  διοίκηση πλέον , ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες υγείας και την εξυπηρέτηση των πολιτών .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τόνισαν ότι, επιθυμούν «και στηρίζουν την διατήρηση και απρόσκοπτη λειτουργία των δυο Νοσοκομείων χωρίς εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στο αξιόλογο προσωπικό όλων των κατηγοριών και κλάδων,  αναφέροντας ότι σε καμιά περίπτωση πιθανές μεταρρυθμίσεις δεν είναι δυνατόν να λάβουν χώρα με  μια γενικευμένη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των δημόσιων νοσοκομείων .

 Είμαστε δίπλα στους εργαζομένους όχι για να εξυπηρετηθούν συντεχνιακά συμφέροντά  αλλά για να προάγουμε τη δημόσια υγεία και το δικαίωμα στην υγεία των Ελλήνων πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass