ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Εκδήλωση με τη στήριξη ιατρών και εθελοντών

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:21

 

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση για 4η συνεχή χρονιά της δράσης του για την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, που έλαβε χώρα το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Λάρισας.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον μαιευτήρα γυναικολόγο - μαστολόγο, που είχε την επιστημονική επιμέλεια του ενημερωτικού φυλλαδίου που διανεμήθηκε στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας μας, ο οποίος και ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια της δράσης μας, μιλώντας και συζητώντας προσωπικά με το κοινό, καθώς και τους εκπροσώπους των διαγνωστικών κέντρων που στήριξαν αυτήν την προσπάθειά μας προσφέροντας τη δυνατότητα διενέργειας σχετικών εξετάσεων με ιδιαίτερα χαμηλά κόστη σε όλους όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε επίσης τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση. Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστώ αξίζουν όλοι οι εθελοντές παλιοί και νέοι, άντρες και γυναίκες που στάθηκαν δίπλα μας, γιατί χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η ενημερωτική εκστρατεία μας και ευχόμαστε να τους έχουμε αρωγούς και σε όλες τις επόμενες δράσεις που έχουμε προγραμματίσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass