Δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά σε σχολεία της Αγιάς

Δημοσίευση: 06 Νοε 2015 13:47

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από πρόσκληση του Δήμου Αγιάς, θα βρίσκεται με την κινητή Οδοντιατρική - Παιδιατρική μονάδα από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου στην περιοχή, όπου θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και την εθελοντική παρουσία των μελών του, καθώς και με τη διαρκή στήριξη της εταιρείας Johnson & Johnson.

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες καθιστούν κάθε προσφορά απαραίτητη για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη δράση της προληπτικής Ιατρικής, Οδοντιατρικής και με τη συνένωση δυνάμεων με τους τοπικούς φορείς και τους ιατρικούς, οδοντιατρικούς συλλόγους, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη στον τομέα της υγείας.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων με στόχο την παροχή πρόληψης, την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων της παιδικής ηλικίας και την καθοδήγησή τους για τη σωστή αντιμετώπιση τους, την ενημέρωση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών για τη σημασία της πρόληψης και τη στήριξη κοινωνικών ευπαθών ομάδων. Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις παιδιών που παραπέμπονται στα Τμήματα του Οργανισμού για περαιτέρω στήριξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass