ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Σεμινάριο στις βασικές χειρουργικές τεχνικές

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 19:12

 

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Λάρισας Δημήτρη Ζαχαρούλη και το Royal College of Surgeons of England (RCS) το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS). Στο Course αυτό έχουν εκπαιδευτεί ως τώρα 200 χειρουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «το Course απευθύνεται σε νέους γιατρούς όλων των χειρουργικών ειδικοτήτων αλλά και σε φοιτητές των τελευταίων ετών οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χειρουργική ειδικότητα και έχει σχεδιαστεί για να εισάγει τους νέους χειρουργούς στην ασφαλή χειρουργική πρακτική μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον εργαστηρίου.

Είναι ένα εντατικό σεμινάριο πάνω σε βασικές χειρουργικές τεχνικές , όπως βασικές λαπαροσκοπικές τεχνικές συρραφής κ.α. Σε κάθε εκπαιδευόμενο δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό υπό την καθοδήγηση και εποπτεία άριστων χειρουργών, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν ειδικά από τους συμβούλους του Βρετανικού Κολεγίου Χειρουργών.

Στόχος του είναι να διδάξει, να αξιολογήσει και να πιστοποιήσει την ικανότητα των εκπαιδευομένων να χρησιμοποιήσουν ασφαλείς χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες είναι κοινές σε όλων των ειδών τις χειρουργικές επεμβάσεις». Το Course θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2015 στο Ιασώ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass