ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων στην 5η ΥΠΕ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2015 18:38

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων για το έτος 2016 προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές που εμπίπτουν στα γεωγραφικά όρια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους:

με αυτοπρόσωπη επίδοση στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ή

ταχυδρομικά με αποστολή συστημένης επιστολής στη Δ/νση: 5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Περιοχή Μεζούρλο, 41110, Λάρισα, Υπόψη κας Μαρίνας Μπαντούκα, τηλ. επικοινωνίας: 2413-500841.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 16-11-2015 έως και 03-12-2015 και ώρες προσέλευσης από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με σφραγίδα ταχυδρομείου έως και 03-12-2015.

Στον ιστότοπο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (www.dypethessaly.gr) και στο αρχείο «ΑΠΟΦΑΣΗ για αποκλειστικές Νοσοκόμες 2016» αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Αποκλειστικών. Παράλληλα παρατίθενται αναλυτικές κατευθυντήριες οδηγίες και διευκρινίσεις για την ορθή υποβολή των δικαιολογητικών και το σχέδιο αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή.

Επισημαίνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να εγγραφεί μόνο σε ένα νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική μεταξύ των τριών (3) επιλογών που θα δηλώσει αρχικά στην αίτηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass