ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ

Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στο ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2016 0:04

Ολοκληρώθηκαν από το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι εορταστικές δράσεις για τα μέλη του.

Το Σάββατο 19-12-2015 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στο θέατρο Ο.Υ.Η.Λ.. Κατά τη διάρκεια της γιορτής υπήρξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με Άγιο Βασίλη, τάρανδο μασκότ, face painting, παραμύθι-δρώμενο, κάλαντα, παράσταση μαγικών, μουσική και ελαφρύ γεύμα.

Στη συνέχεια το Σωματείο προέβη σε αγορά των δώρων για τα παιδιά των μελών του Σωματείου και τα διένεμε πριν την Πρωτοχρονιά.

Τέλος, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σωματείου, στην υποδοχή του Νοσοκομείου, προσκλήθηκε η χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», που ευχήθηκε και τραγούδησε για τις εορτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο διοικητής της 5ης Υ. Πε. κ. Αντωνίου Νέστορας.

Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Λάρισας, εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους τους συναδέλφους καλώντας το 2016 να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το θεσμό του Σωματείου και μαζί με τις θερμές του ευχές στην ευρύτερη κοινότητα της Λάρισας δηλώνει, ότι θα συνεχίζει να συμβάλει τα μέγιστα για τη βελτίωση των ποιοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών, που προσφέρονται στους εξυπηρετούμενους πολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass