ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ο Λεωνίδας Κωστούλας στον Τύρναβο

* Μ. Ζιάκας: «Ταιριάζει στη φιλοσοφία μας»

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2016 8:44

Μετά τον Αντώνη Βούζα, ο Τύρναβος 2005 απέκτησε χθες έναν ακόμη επιθετικό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο λόγος γίνεται για τον 24 χρονο Λεωνίδα Κωστούλα, ο οποίος αγωνιζότανε στη Ζάκυνθο και έμεινε ελεύθερος., από την ομάδα του Ιονίου.

Ουσιαστικά ο εν λόγω ποδοσφαιριστής  επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι΄αυτόν, καθώς και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των «κυανέρυθρων»

 Εκτός από τον Τύρναβο ο Κωστούλας αγωνίσθηκε και στις παρακάτω ομάδες: Παναχαϊκή, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Δωτιέα Αγιάς.

Για τη μεταγραφή του Κωστούλα, ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Μιλτιάδης  Ζιάκας, επισήμανε τα εξής: «Είναι ένας παίκτης που θέλαμε, διότι ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και πιστεύω  ότι θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Η διοίκηση κάνει μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Παίρνουμε λοιπόν  παίκτες στις θέσεις που χρειαζόμαστε και δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, δεν μας φοβίζει και τα παιδιά παρά το νεαρό της ηιλκίας τους, θα παίξουν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι απεναντί μας θα είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, όμως προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα είμαστε πανέτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα».

                                                        ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass