ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΦΕΡΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-0

Πετυχημένο τεστ για την ΑΕΛ...

* Κέρδισε και τη σκληρότητα των γηπεδούχων * Με 4-2-3-1 και σέντερ φορ τον Πάτο

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 10:34

Το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΑΕΛ στη Λαμία(κέρδισε με 2-0) κόντρα στη φερώνυμη ομάδα ήταν ένα πραγματικό τεστ Β' Εθνικής σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα φιλικά που έδινε η λαρισινή ομάδα. Αυτό όχι μόνο αγωνιστικά όπου πέτυχε μια ακόμα φιλική νίκη(ούτε ισοπαλία δεν έχουν οι «βυσσινί» στα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι τώρα) αλλά γιατί ξεπέρασε και το τεστ σκληρότητας των γηπεδούχων που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τζοβάρα να ζητήσει την αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Κοτσώνη για να μην τον αποβάλει.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς που κερδίζει πόντους με την απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα δείχνει να καταλήγει στο 4-2-3-1 το οποίο έπαιξε και χθες βάζοντας σέντερ φορ τον Πάτο αφού δεν είχε κανέναν από τους δυο βασικούς τους ομάδας(Μαρουκάκη λόγω τραυματισμού και Μπόγιοβιτς λόγω προβλήματος με τη βίζα) στη διάθεσή του. Στα τελευταία λεπτά μάλιστα έπαιξε ο Λαμπρόπουλος στη θέση αυτή.

Κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Καβουσάκη, στην άμυνα δεξιά τον Νικολακάκη και αριστερά τον Κοντοχρήστο και σέντερ μπακ τους Βέρτζο και Γιοβάνοβιτς. Αμυντικά χαφ ήταν ο Μπανούσης (και αρχηγός) και ο Αναστασόπουλος με ενώ πιο μπροστά ο Ουρτάδο (ως κεντρικός ελεύθερος), αριστερά ο Χοτζάλι και δεξιά ο Μπουντόπουλος. Σέντερ φορ ήταν ο Πάτο.

Η ΑΕΛ παρουσία περίπου πενήντα φιλάθλων της (επί συνόλου 650) ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' από μια σέντρα του Νικολακάκη προηγήθηκε με 1-0 όταν στη προσπάθειά του να αποκρούσει ο Κοτσώνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Κοτσώνη καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής των σκληρών χτυπημάτων έχοντας στόχο τον Πάτο, ενώ στο 17' τη δόξα του ζήλεψε ο Ενγκουέμ που χτύπησε τον Αναστασόπουλο εκτός φάσης για να φέρουν στον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ Θωμά Κυπαρίσση.

Η ΑΕΛ παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι παίκτες ήταν πάλι σαφώς πιο επιθετική αλλά ο Μπουντόπουλος και ο Ουρτάδο στα σουτ που έκαναν δεν βρήκαν στόχο.

Και στο 35' ο Κοτσώνης χτυπάει εκ νέου τον Πάτο με τον διαιτητή να ζητάει να γίνει αλλαγή πράγμα που έπραξε ο τεχνικός της Λαμίας Σούλης Παπαδόπουλος(μπήκε στη θέση του ο Καλαϊτζίδης).

Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιόλογο με την ΑΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ αλλά στην επανάληψη πάλι να ξεκινάει δυνατά και στο 56' να κάνει το 0-2 με τον Μπουντόπουλο με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε και αμυνόμενο της Λαμίας.

Στο 70' μπορούσε να γίνει το 0-3, όταν ο Πάτο απέφυγε από δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε για τον Μασούρα κι αυτός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Η Λαμία φάνηκε κάπως δραστήρια επιθετικά όταν μπήκαν στο ματς οι Αλεξίου, Μπουλούλης και Παπαευθυμίου, με τον δεύτερο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 77' όταν επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Ξενοδόχοφ και στο 89' όταν το δυνατό σουτ του Καλαϊτζίδη κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, η μπάλα κατέληξε στον Μπουλούλη κι αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Τζοβάρας (βοηθοί Χρήστος Δόσκορης, Στέλιος Καραγιάννης) που είχε δύσκολο έργο στο πρώτο μέρος με τον πειθαρχικό έλεγχο με 4ο διαιτητή τον Νίκο Παπακωνσταντίνου.

Κορυφαίος από την ΑΕΛ ήταν ο Πάτο που όταν έγινε αλλαγή τον χειροκρότησαν και οι φίλαθλοι της Λαμίας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι αλλά με τον Μπουντόπουλο να κάνει κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Ο Ξενοδόχοφ έκανε μια υπέροχη απόκρουση στο τέλος.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης (85' Παπαευθυμίου), Τσαμούρης, Κοτσώνης (36' Καλαϊτζίδης), Κοντέων, Τόσκας (46' Νατσιόπουλος), Αντωνίου (46' Τζόκιτς), Ενγκουέμ, Νεόφυτος (71' Μπουλούλης), Καραγιάννης (59' Καραλής), Καλλέργης (67' Αλεξίου).

ΛΑΡΙΣΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (57' Ξενοδόχοβ), Νικολακάκης (46' Κομεσίδης), Κοντοχρήστος (57' Μονιάκης), Βέρτζος (89′ Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς (73' Χάμος), Μπανούσης (65' Λαμπρόπουλος), Αναστασόπουλος (46' Ναγιάρ), Ουρτάδο (79' Καμπλιώνης), Χοτζάλι (46' Μασούρας), Μπουντόπουλος (65' Ροβίθης), Πάτο (87′ Οικονομόπουλος).

ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ:

Ένας είναι ο Σούλης

«Από εκεί και πέρα στην παρεξήγηση που υπήρξε με τον Θωμά Κυπαρίσση, θέλω να του απαντήσω πως ο κόσμος της Λάρισας με αγάπησε για ό,τι έκανα πέρυσι. Δεν είναι καλό να πουλάμε «οπαδιλίκια», εγώ μπήκα μέσα να χωρίσω τους παίκτες όπως είδε ο κόσμος. Τώρα αν στεναχωρήθηκε πέρυσι που η ΑΕΛ μπήκε στα play off... ας πιει ξύδι, γιατί δυστυχώς δεν μπήκε η Λαμία. Εγώ μπήκα να τραβήξω τους παίκτες μου και έκανα και αλλαγή». Αυτή ήταν η δήλωση του τεχνικού της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλου σχετικά με τη λογομαχία που είχε με τον Θωμά Κυπαρίσση στο 36’ όταν χτύπησε ο Κοτσώνης τον Πάτο.

Ο Κυπαρίσσης απάντησε χθες λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου. Ένας είναι ο Σούλης και έχει πάντα δίκιο. Το τι συνέβη το ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο».

Συνελεύσεις MONSTERS και Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία καλεί τα μέλη του στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του (Περραιβού 8) σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 στις 20:30, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS:

«Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου πως σήμερα Δευτέρα 31/8 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο Σύνδεσμο μετά τις 20:30. Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου να δώσουν το παρών».

*Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ 2015/16".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου ότι σήμερα Δευτέρα 31/8 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στα γραφεία του συνδέσμου (Ψαρών 2) ενόψει νέας χρονιάς. Να ενημερώσουμε πως θα ξεκινήσουν επίσης και οι εγγραφές και οι ανανεώσεις για τη νέα χρονιά. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 20 ευρώ και με κάθε ανανέωση/εγγραφή θα δίνεται δώρο και το ραφτό με το σήμα του συνδέσμου. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 21:00 – 23:00».

Φιλικό με Φαρκαδόνα

Την ερχόμενη Τετάρτη στη Φαρκαδόνα θα γίνει φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τη φερώνυμη ομάδα που θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ντόστανιτς θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Λαμία.

Το Σάββατο θα γίνει νέο φιλικό παιχνίδι και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί θα γίνει ο επαναληπτικός με τη Λαμία.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Σήμερα ραντεβού Πηλαδάκη-Κούγια

* Στην τελική ευθεία και με Κρητικό

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα γίνει το τελικό ραντεβού μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια και του μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη για τη χρήση του Ael Fc Arena τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού πληροφορίες θέλουν να γίνεται το μεσημέρι.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν σήμερα να υπάρχει και ραντεβού μεταξύ του κ. Κούγια και το εκπροσώπου του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή(μέχρι προχθές του ΠΑΣ Γιάννενα) Τάσου Κρητικού. Αν επέλθει συμφωνία ο παίκτης θα αποκτηθεί παρά το γεγονός ότι ο Ντόστανιτς θεωρεί την ομάδα πλήρη.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass