Ξεκίνησαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα Λύκεια

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:55

Ξεκίνησαν χθες Τρίτη οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές Λυκείων οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14 Ιουνίου.

Το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές Γυμνασίου θα χτυπήσει αύριο Πέμπτη και την επόμενη μέρα Παρασκευή 1 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι γραπτές προαγωγικές-απολυτήριες εξετάσεις για εκείνους.

-Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Α', Β' και Γ' τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα ολοκληρώνονται έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

-Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ' τάξης Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Δ' τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται: α. για τους μαθητές που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α από έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. και β. για τους μαθητές που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα, έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις για τους μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα να έχουν ολοκληρωθεί: α. για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α έως τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και β. για τους μαθητές που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα έως την Τρίτη 12 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα των απολυτηρίων εξετάσεων πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

-Οι εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου διενεργούνται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Οι γραπτές ανακεφαλαιωτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις διεξάγονται από την Παρασκευή 1 Ιουνίου έως την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Οι εξετάσεις για μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018. Επίσης, τα αποτελέσματα της πρώτης εξεταστικής περιόδου πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 με εξαίρεση τα αποτελέσματα των κατ' ιδίαν διδαχθέντων ή στρατευσίμων, τα αποτελέσματα των οποίων εκδίδονται με το πέρας των εξετάσεών τους.

Επισημαίνεται ότι σε ό,τι αφορά τους ελέγχους προόδου του δευτέρου τετραμήνου, αυτοί μπορούν να επιδίδονται στους κηδεμόνες των μαθητών κατά το διάστημα από 31 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2018, σε ημερομηνία που θα κρίνει κάθε σχολική μονάδα.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων της πρώτης εξεταστικής περιόδου ανακοινώνεται και το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για τους/τις μαθητές/τριες που παραπέμπονται σε επαναληπτική εξέταση, καθώς και το πρόγραμμα της δεύτερης εξεταστικής περιόδου.

Η δεύτερη εξεταστική περίοδος, που διενεργείται εντός του τρίτου δεκαημέρου του Ιουνίου, αρχίζει την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018. Τα αποτελέσματα της εν λόγω εξεταστικής περιόδου πρέπει να εκδοθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρχει το προβλεπόμενο περιθώριο των δύο εργάσιμων ημερών για αιτήσεις αναβαθμολόγησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass