ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Αεραθλητικό Σωματείο ΑΔΥΘΕ (Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας) με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου διοργανώνουν το τριήμερο 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018,τον Πανελλήνιο Φιλικό αγώνα Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, «MOUZAKI XC ParaRace 2018 -Tandem X/C &Task Training».

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στην Καρδίτσα συγκεντρώθηκαν αγρότες της ΕΟΑΣΚ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ισχύον καθεστώς επικαιροποίησης των γεωτρήσεων.

Το περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Σοφάδων Καρδίτσας Θ. Σκάρλος. Στη συνάντηση του με τον γενικό δ/ντη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεων. Μπακούρα ενημερώθηκε ότι ο Δήμος Σοφάδων έχει ενταχθεί στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ2018-2022, καθώς μετά την έκδοση του πλαισίου Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου/Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου από την Ρυθμιστική Αρχή (ΡΑΕ), άνοιξε ο δρόμος για την τροφοδότηση ολοένα και περισσότερων περιοχών με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι και θέτουν σε κίνδυνο την επιβίωσή τους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δύο έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων έχει ο Δήμος Μουζακίου και αφορούν στα κτίρια των Δημοτικών Σχολείων Αγναντερού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και Φαναρίου προϋπολογισμού 264.000 ευρώ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Το «Κίνημα Αλλαγής» συστάθηκε για να ανοίξει έναν νέο ορίζοντα για την πορεία της χώρας η οποία αυτή την περίοδο έχει απόλυτη ανάγκη την σταθερότητα και την πραγματική ανάπτυξη» τονίστηκε σε πολιτικής εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Καρδίτσα η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του «ΚΙΝ.ΑΛ.» με ομιλητές τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος κ. Κατερίνα Μπατζελή.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Γιορτή θα αποτελέσει για το Δήμο Καρδίτσας η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καθώς από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμος σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, την Τροχαία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλους φορείς, προγραμματίζει να υλοποιήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων, συνοδευόμενα και από μόνιμες παρεμβάσεις με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση των πολιτών στην χρήση του ποδηλάτου και γενικότερα στην επιλογή βιώσιμων εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην ασφάλεια.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εν όψη της έναρξης της σχολικής χρονιάς συλλέγουμε σχολικά είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας για να δοθούν σε μαθητές που είναι σε ευάλωτη κατάσταση.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τα βραβεία του 1ου Διαγωνισμού του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Η πολιτιστική κληρονομιά στη Θεσσαλία. Η πολιτισμική της διαχείριση», το οποίο συνδιοργάνωσαν η Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας/Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και τον Δήμο Τρικκαίων, με την υποστήριξη του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Καλυβίων (ΕΛΟΚ) και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβίων από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION OUTLET
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1