ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.

Βασ. Κικίλιας: Να γίνει μοντέλο ανάπτυξης η Ελασσόνα

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 22:55

Μηνύματα για να γίνει «μοντέλο ανάπτυξης η Ελασσόνα, που διαθέτει σοβαρά συγκριτικά πλεονεκτήματα», αλλά και προσκλητήριο συσπείρωσης γύρω από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας «κατέθεσε» ο βουλευτής Α΄ Αθηνών και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου, στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Επαρχίας Ελασσόνας στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» της Ελασσόνας.

Μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος υποδέχθηκαν τον κ. Β. Κικίλια. Από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ίδιος ακολούθησε ένα γεμάτο πρόγραμμα, που περιελάμβανε:

Επίσκεψη και συνάντηση με τον σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα (με ξενάγηση στην Ι. Μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας και στο Μουσείο της), συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, συνάντηση με την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, με παραγωγούς και κτηνοτρόφους. Ακόμη, έτυχε θερμής υποδοχής στο Δημαρχείο Ελασσόνας από τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου και τους συνεργάτες του, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τους τυροκόμους επιχειρηματίες κ.κ. Νικ. Μπίζιο και Δημ. Έξαρχο, κ.ά.

«Καλωσόρισμα» στο προβεβλημένο στέλεχος της Ν.Δ. έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας κ. Δημ. Δριστέλας που, χαρακτηριστικά, τόνισε: «Η ιατρική, εφόδιο στη ζωή του. Ο αθλητισμός, μεγάλη του αγάπη. Η πολιτική, μια πρόκληση για τον ίδιο. Ένας άνθρωπος με ευαισθησία και περίσσιο χαμόγελο. Φίλε Βασίλη καλωσόρισες».

«Σταχυολογώντας» από τη μεστή ομιλία του κ. Κικίλια:

...Η επαρχία Ελασσόνας έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, να γίνει το οικονομικό μοντέλο της χώρας.

Εάν το προϊόν σας είναι ποιοτικά καλύτερο και πιστεύετε στις δυνάμεις σας, δεν έχετε να φοβηθείτε κανέναν. Οφείλουμε να αναδείξουμε το προϊόν μας. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα στην Ελασσόνα είναι εμφανή. Ο θρησκευτικός τουρισμός πρέπει να απλωθεί, σε μια εποχή που γενικότερα ο τουρισμός «πηγαίνει σφαίρα» για τη χώρα μας. Καιρός είναι ο Όλυμπος να αναπτύσσεται και από τη δική σας πλευρά. Εδώ υπάρχει αγάπη. Η περιοχή σας έχει όμορφους ζεστούς ανθρώπους με όρεξη.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στη μείωση της φορολογίας, στη μείωση των δαπανών του κράτους, στις στοχευμένες παρεμβάσεις στο Δημόσιο, στις μεταρρυθμίσεις, στις επενδύσεις, στο να δημιουργηθούν δουλειές για τους νέους.

Τα νέα παιδιά αξίζουν πολύ καλύτερο μέλλον. Επιτυχημένοι έμποροι, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες.

...Το άνοιγμά μας είναι στην ελληνική κοινωνία. Οι διαχωριστικές γραμμές δεν υπάρχουν, όπως υπήρχαν στο παρελθόν.

Υπήρξαν και πολιτικές συμπεριφορές που πίκραναν. Κοιτάμε μπροστά και εργαζόμαστε. Να βάλετε όλοι πλάτη».

Ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης και μνήμης στη βράβευση, από πλευράς ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας, όλων όσοι διετέλεσαν πρόεδροι της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή της, το 1974 και είναι:

Μπαξεβανάκης Φώτιος (αποθανών), Γεωργιάδης Γεώργιος (αποθανών), Ιωαννίδης Ανέστης, Σιδηρόπουλος Θεόδωρος, Βαρνάς Βασίλειος, Γκρούμτσιας Γεώργιος, Καραγκόγκος Φώτιος, Κοφινάς Γεώργιος, Αυγουστής Γεώργιος(αποθανών), Ευαγγέλου Δημήτριος (αποθανών), Μπλάντας Αντώνιος(αποθανών).

Στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας έδωσαν το «παρών»:

Οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Δημ. Παπαδημόπουλος και Αθαν. Παιδής, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας – πρ. έπαρχος κ. Μαρία Μαμάρα, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Αντ. Μπίσμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ. βουλευτές κ. Ιωάν. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, σύσσωμη η Νομαρχιακή Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Καπετάνο, η ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας με τον πρόεδρο της κ. Δ. Δριστέλα, οι ΔΗΜΤΟ του Ν. Λάρισας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελένη Αξιόγλου, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρ. Καραγιάννης, οι πολιτευτές κ.κ. Στέλλα Μπίζιου, Αικατ. Ζαχείλα, Γ. Καραβάνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Αδάμ, οι πρ. πρόεδροι της Νομαρχιακής Ν.Δ. Λάρισας κ.κ. Β. Μπατζηλιώτης και Δ. Παπαλέξης, συνδικαλιστές, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων κ. Μιχ. Λάππας, συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί του χώρου, παραγωγικές τάξεις και φορείς, κ.ά.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass