FAN FICTION: Παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με το Nintendo Swich

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 16:11

Η Nintendo παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της κονσόλα, το Nintendo Switch, που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις αρχές του Μαρτίου.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, όλοι μιλάνε γι’ αυτό εδώ και καιρό, και παρακάτω θα δείτε όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε.
Πρόκειται για μια συσκευή με μια φορητή οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης 1280x720 που θυμίζει τάμπλετ. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορείς να παίξεις με αυτό σαν αυτόνομη φορητή συσκευή, ή να το προσαρμόσεις στην τηλεόρασή σου και να παίξεις εκεί, απολαμβάνοντας το παιχνίδι σου στη μεγαλύτερη οθόνη.
Διαθέτει δύο χειριστήρια, τα Joy-Cons, που μπορείς να τα «φορέσεις» επάνω στη μικρή φορητή οθόνη και να παίξεις εκεί επιτόπου, όπως με το Game Boy της δεκαετίας του ‘90.
Για να παίξεις στην τηλεόραση υπάρχει μια ειδική θήκη για τη μικρή οθόνη. Αφού πρώτα έχεις κάνει τις αρχικές ρυθμίσεις για να αναγνωρίσει η συσκευή την τηλεόρασή σου, αφήνεις τη μικρή οθόνη στη θήκη της (όπως στην φωτογραφία) και το παιχνίδι που παίζεις εμφανίζεται αυτόματα στην τηλεόρασή σου. Εκεί προσαρμόζεις τα Joy-Cons με ένα επιπλέον εξάρτημα και ξεκινάς να παίζεις. Μπορούν να παίξουν και δύο παίκτες ταυτόχρονα.

 

Switch gamepad


Το Nintendo Switch τρέχει με οκταπύρηνο επεξεργαστή και γραφικά NVIDIA, και στη συνέχεια θα βγούνε στην αγορά ακόμα δυνατότερες εκδόσεις του, για να αντέχει και τα πιο «βαριά» παιχνίδια. Η μπαταρία του θα διαρκεί από δυόμισι με εξίμισι ώρες, ανάλογα με τις εργασίες που θα κάνει.
Πέρα από τα γνωστά παιχνίδια που θα παίζει,  το Nintendo Switch θα διαθέτει και κάποια παιχνίδια που θα τρέχουν αποκλειστικά εκεί, τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Mario Odyssey και ARMS.
Η πρώτη ανακοίνωση για τη συσκευή έγινε πριν δυο χρόνια, και ο Satoru Iwata, ο άνθρωπος πίσω από αυτό το ονόμασε Project NX, πριν καταλήξει η εταιρία στην πιο «εμπορική» ονομασία Nintendo Switch. Η επίσημη παρουσίαση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά ο κατασκευαστής του δεν πρόλαβε να μιλήσει ο ίδιος γι’ αυτό, καθώς έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα.
Η παιχνιδομηχανή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Μαρτίου, αλλά οι πιο ανυπόμονοι μπορούν να το παραγγείλουν από τώρα στα σχετικά καταστήματα (και το έχουν κάνει ήδη πολλοί...).

 

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολάου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass