Οι ειδικοί της SAVICKI προτείνουν δαχτυλίδια αρραβώνων που είναι πιο δημοφιλή στις νύφες στις μέρες μας

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2023 16:05 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Ιουλ 2023 10:04

Στην αναζήτησή σας για δαχτυλίδια αρραβώνων θα συναντήσετε μία ευρεία γκάμα από επιλογές σε κοσμήματα για κάθε γούστο.

Η μάρκα της SAVICKI σας προσφέρει επιλογές που θα ταιριάξουν με κάθε ένδυμα και θα κάνουν την ημέρα του αρραβώνα σας ξεχωριστή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά στυλ, υλικά κατασκευής και αισθητικές προσεγγίσεις.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες σε δαχτυλίδια αρραβώνων

Όπως και σε κάθε έκφανση της μόδας, έτσι και στα δαχτυλίδια αρραβώνων οι μόδες μπορούν να επηρεάσουν αρκετά τις κατευθύνσεις των κατασκευαστών και τις νέες κολεξιόν.

Αυτό τον καιρό τα δαχτυλίδια αρραβώνων με στρογγυλές πέτρες δείχνουν να προτιμώνται περισσότερο από το κοινό, με τους κατασκευαστές να λανσάρουν όλο και περισσότερα εντυπωσιακά κομμάτια με αυτό το στυλ. Η στρογγυλή κοπή της πέτρας μπορεί να σας δώσει κομμάτια για κάθε δαχτυλίδι αρραβώνων που μπορείτε να φανταστείτε, από διαμάντια, ζαφείρια και άλλους πολύτιμους λίθους.

Πέρα από τις στρογγυλές πέτρες, αρκετά ανερχόμενες είναι τα τελευταία χρόνια και οι οβάλ κοπές των πολύτιμων λίθων. Πρόκειται για ένα σχέδιο που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στα δάχτυλά σας και να τα αναδείξει με το σχήμα του.

Πέρα από τις βασικές τάσεις της μόδας στα δαχτυλίδια αρραβώνων, θα συναντήσετε στον πάροχο της SAVICKI πλήθος επιλογών σε πολλές και διαφορετικές κοπές. Από τη στιγμή που θα έχετε το δαχτυλίδι αρραβώνων στην κατοχή σας για πολλά χρόνια, το βασικό είναι να ταιριάζει στο δικό σας γούστο και αισθητική. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε από αρκετές κοπές και ιδιαίτερα σχήματα που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Υπάρχουν οι κλασικές επιλογές της μαρκίζας ή της μπαγκιέτας, ενώ θα βρείτε εντυπωσιακά κομμάτια σε σχήμα καρδιάς, τριγωνικό ή δάκρυ.

Τα στυλ στα δαχτυλίδια αρραβώνων

Ως ένας σύγχρονος έμπορος κοσμημάτων, η SAVICKI έχει φροντίσει να προσφέρει επιλογές σε δαχτυλίδια αρραβώνων για κάθε στυλ ανθρώπου, όποια και αν είναι η αισθητική του. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετά στυλ, είτε προτιμάτε το κλασικό και απλό στυλ, όπου η πέτρα είναι ο πρωταγωνιστής, είτε αναζητάτε κάτι πιο μοντέρνο. Στα μοντέρνα και σύγχρονα κομμάτια συναντάμε κομψοτεχνήματα με αρκετές λεπτομέρειες κατά την επεξεργασία του μετάλλου. Υπάρχουν εναλλακτικές γραμμές που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, οι οποίες δίνουν στο δαχτυλίδι ένα ξεχωριστό στυλ που το βοηθά να ταιριάξει ακόμα και με πιο ιδιαίτερα και μοντέρνα ντυσίματα στην καθημερινότητά μας. Εναλλακτικές επιλογές σε στυλ είναι τα κομμάτια με τρεις πέτρες ή τα Halo, που πειραματίζονται περισσότερο με τα χρώματα, ενώ οι πολύτιμες πέτρες είναι στην πρώτη γραμμή.

Από που μπορώ να αγοράσω δαχτυλίδια αρραβώνων;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της SAVICKI προσφέρει μία εντυπωσιακή ποικιλία σε πλήθος διαφορετικών δαχτυλιδιών για αρραβώνα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλά και μίνιμαλ ή πιο εντυπωσιακά και “βαριά” κομμάτια, με την εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων να προσφέρει επιλογές σε δαχτυλίδια αρραβώνα για κάθε προϋπολογισμό. Απλά συνδεθείτε στην ιστοσελίδα savicki.gr και επιλέξτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που θα σας ενθουσιάσει. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα το έχετε στα χέρια σας για να το προσφέρετε στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass