Μοναδικά δώρα που μυρίζουν καλοκαίρι

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2023 12:23

Ενώ μερικοί άνθρωποι μόλις δουν ένα αντικείμενο θα σκεφτούν συνειρμικά

και θα ξέρουν αυτομάτως σε ποιον θα πρέπει να το χαρίσουν με την πρώτη αφορμή (κι έτσι δε θα αφήσουν την ευκαιρία να περάσει, αλλά θα το πάρουν για να το τοποθετήσουν στο ντουλάπι μέχρι την κατάλληλη στιγμή) , άλλοι μπερδεύονται και αγχώνονται τόσο πολύ που εν τέλει θα προτιμήσουν να δωρίσουν κάποιο χρηματικό ποσό ή να ζητήσουν μια λίστα επικρατέστερων προτιμήσεων. 

 

Παρόλ’αυτά, για κάποιο λόγο, η διαδικασία εύρεσης ενός δώρου, φαίνεται να απλουστεύεται αρκετά το καλοκαίρι. Από τη μία γιατί το εύρος των επιλογών διευρύνεται σημαντικά, λόγω της αύξησης των δραστηριοτήτων που επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, και από την άλλη, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις καθιστούν εφικτή την αγορά πολύ πιο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε πιο προσεγγίσιμες τιμές.

 

Δεδομένου ότι το ελληνικό καλοκαίρι μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, πιστεύουμε ότι η αγορά ενός δώρου κατά τη διάρκειά του, πρέπει να έχει άρωμα αλμύρας.

  1. Στιγμές Χαλάρωσης

 

Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση με θέα τον ορίζοντα και το ηλιοβασίλεμα, και το απαλό αεράκι να σε χαϊδεύει όσο διαβάζεις ξαπλωμένος το επόμενο λογοτεχνικό βιβλίο της λίστας σου. Και αν στο φίλο σου αρέσει η σταθερότητα και να απολαμβάνει τέτοιες στιγμές στο σπίτι, το κατάλληλο δώρο θα ήταν μια κρεμαστή πολυθρόνα, ή αν στο επιτρέπει ο προϋπολογισμός σου, μια κούνια.

Αν όμως είναι επιζητά την περιπέτεια, και τις εναλλακτικές εξορμήσεις, εγγυόμαστε δεν υπάρχει στιγμή μεγαλύτερης εσωτερικής γαλήνης από εκείνη που δένει την αιώρα του  ανάμεσα σε δύο δέντρα, και αφουγκράζεται τους ήχους της φύσης, λικνιζόμενος ρυθμικά. Οι επιλογές που σου δίνονται για να διαλέξεις είναι πολλές, με διάφορες προδιαγραφές, όπως αδιαβροχοποίηση, ευκολία συστήματος, τσέπες, αντοχή υλικού κατασκευής κλπ.  Το καλύτερο είναι όμως, πως η διαφορά τιμής σε σχέση με τον προαναφερθέντα σταθερό εξοπλισμό, σου επιτρέπει να πάρεις μια αιώρα και για σένα, για να ζήσετε μαζί αυτές τις αποδράσεις!

 

  1. Παρουσία που μαγνητίζει

 

Είτε ο παραλήπτης του δώρου που αναζητάς είναι άντρας, είτε γυναίκα, υπογράφουμε με κλειστά μάτια ότι η συγκεκριμένη επιλογή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων στο χώρο.

 

Το δέρμα μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καταπονείται ιδιαίτερα από την έντονη ηλιοφάνεια και την ξηρότητα και άλλες ερεθισμούς που του προκαλεί, μαζί με τον ιδρώτα και τη χρήση αντηλιακών και ενυδατικών σκευασμάτων. Έτσι, η εφαρμογή του χαρακτηριστικού μας αρώματος περνά σε δεύτερη μοίρα.

 

Αντ’αυτού, υπάρχουν εξαιρετικά αρώματα, τα λεγόμενα Eau de Toilette, με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλη και λιγότερη ένταση. Το γεγονός ότι τα βλέμματα στρέφονται πάνω τους για το καλοκαίρι, οδηγεί πολλές μεγάλες βιομηχανίες να παράξουν τα χαρακτηριστικά τους αρώματα και σε αυτή την ελαφριά εκδοχή, ενώ άλλες μικρότερες, ανάμεσά τους και ελληνικές, λανσάρουν αποκλειστικά τέτοιες σειρές αρωμάτων.

 

Pro Tip: Συνόδευσε το άρωμα με κάποιο κόσμημα, συνδυάζοντας ένα από τα επικρατέστερα αρωματικά στοιχεία, με τον ενδεδειγμένο πολύτιμο λίθο. Φρόντισε μόνο αυτή η φιλοδοξία σου να μη σε οδηγήσει σε κοσμήματα αμφιβόλου προελεύσεως, και σ’αυτό μπορεί να συνεισφέρει μια εκτίμηση πολύτιμων λίθων από την Fasma Hellas και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν και να σε καθοδηγήσουν και για τους αρμονικότερους συνδυασμούς.

  1. Αστρονομική Βραδιά

 

Η απουσία συννεφιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου, για να μείνεις με τις ώρες ξαπλωμένος στην παραλία, το γρασίδι, την ταράτσα, παρατηρώντας τον έναστρο ουρανό και εντοπίζοντας τους γνωστότερους αστερισμούς.

 

Σίγουρα όσο πιο μακριά βρίσκεστε από τα αστικά κέντρα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ορατότητα και πιο μαγευτική η εμπειρία.
Ο αίθριος καιρός επιτρέπει τη συχνότερη διοργάνωση από διάφορους τοπικούς αστρονομικούς συλλόγους για εξορμήσεις αστροπαρατήρησης με ειδικό εξοπλισμό, παρουσία γνωστών του αντικειμένου.

 

Εξασφάλισε τις θέσεις σας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass