Τα κομμάτια που υπάρχουν σε κάθε casual ή και πιο επίσημο outfit

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2023 17:39

Είναι κάποια κομμάτια που φαίνεται σαν να φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν την κάθε ώρα της ημέρας.

Είναι κατάλληλα για τις πρωινές δουλειές και τις μέρες στο γραφείο, ενώ ταυτόχρονα φαντάζουν ιδανικές επιλογές και για τη δημιουργία πιο επίσημων outfits και συνεπώς μπορούν άνετα να συνοδεύουν όλες τις περιστάσεις.

Ποια είναι όμως αυτά και τι τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας; Σας τα αναλύουμε όλα παρακάτω και σας αναφέρουμε τρόπους για να τα εντάξετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει!) στην καθημερινότητά σας. Ας δούμε λοιπόν τα πασπαρτού items που φοριούνται παντού και πάντα!

Πανωφόρι

Όσο ο καιρός κρυώνει και ο Χειμώνας δείχνει για τα καλά τις διαθέσεις του, το πανωφόρι δε μπορεί να λείπει από καμία ντουλάπα. Το κατάλληλο λοιπόν κομμάτι, όχι μόνο σας ζεσταίνει, αλλά δηλώνει την ταυτότητα και το στυλ σας με την πρώτη μόλις ματιά. Αποτελεί ρούχο statement, καθώς αναδεικνύει κάθε look, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνεπώς η επιλογή του πρέπει να γίνεται προσεκτικά.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να το έχουν αναγνωρίσει πλήρως οι μεγάλοι σχεδιαστές και οι απανταχού fashionistas, και αυτή τη σεζόν προτείνουν τις πιο hot τάσεις σε χειμωνιάτικα γυναικεία μπουφάν, παλτό και πανωφόρια που κάνουν κάθε εμφάνιση να ξεχωρίσει. Στην αγορά λοιπόν θα βρείτε αμέτρητες επιλογές και σχέδια. Μένει μόνο να κάνετε την έρευνά σας και να βρείτε το κομμάτι εκείνο που θα σας κλέψει την καρδιά και θα το φορέσετε πάνω από κάθε σας outfit.

Blazer

Το αγαπημένο σου blazer, ειδικά αν είναι σε ένα basic χρώμα όπως είναι το μαύρο, φοριέται κυριολεκτικά με τα πάντα και προσθέτει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε look. Βρείτε λοιπόν το ιδανικό κόψιμο για εσάς και κάντε το κυρίαρχο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, μένει μόνο να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε outfits που θα μείνουν στην ιστορία.

Για τις πρωινές ώρες στο γραφείο, τι θα λέγατε να το φορέσετε με ένα pencil παντελόνι και τα αγαπημένα σας sneakers; Στην περίπτωση πάλι που προτιμάτε πιο επίσημο look, αντικαταστήστε τα sneakers με ένα ζευγάρι κομψές γόβες και σετάρετε με ένα πουκάμισο ή ένα κασμιρένιο μπλουζάκι. Για τις βραδινές σας βόλτες, προσθέστε cool vibes στο outfit, εκτοπίζοντας το παντελόνι με μία μίνι φούστα που θα αναδείξει τα πόδια σας. Θυμηθείτε! Όσο πιο επίσημη η φούστα, τόσο πιο επίσημο το outfit.

Μαύρο φόρεμα

Το αγαπημένο little black dress μνημονεύεται όσο κανένα άλλο ρούχο και αποτελεί ίσως το πιο θηλυκό κομμάτι των τελευταίων (πολλών!) χρόνων. Το δημοφιλές μαύρο φόρεμα έχει φορεθεί από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του πλανήτη και ξεχωρίζει σε όλες του τις μορφές. Η μοναδική του ευκολία να συνδυάζει την κομψότητα με τις πιο casual εμφανίσεις, το κάνουν μία από τις πρώτες επιλογές των περισσότερων γυναικών ανά την υφήλιο.

Φορέστε το λοιπόν στην cool εκδοχή του με αθλητικά παπούτσια και blazer στις πρωινές σας βόλτες και απογειώστε τη θηλυκή πλευρά του με ένα ζευγάρι κομψές γόβες στη βραδινή σας έξοδο. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές, καθώς το μαύρο φόρεμα μπορεί να σταθεί άνετα και μόνο του και να αποτελέσει την εύκολη απάντηση στην ερώτηση “Τι φοράμε πάλι σήμερα;”.

Jean παντελόνι

Το ρούχο επανάσταση, που εξύμνησε όσο κανένα άλλο την εργατική τάξη, αλλά στη συνέχεια αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τους μεγαλοαστούς, είναι αναμφισβήτητα το jean παντελόνι στο, σήμα κατατεθέν του, μπλε χρώμα. Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, αποτελεί την κυρίαρχη επιλογή πολλών και φοριέται σε όλες τις περιστάσεις με το κατάλληλο styling.

Ιδανικός σύμμαχος για τις ώρες στο γραφείο, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να αποτελέσει βάση για κάθε στυλ. Αν πάλι θέλετε να το φορέσετε βράδυ σε μία πιο επίσημη εμφάνιση, σας προτείνουμε να κάνετε ένα mix and max με πιο λαμπερά κομμάτια. Ένα τοπάκι με λάμψεις, μεγάλα σκουλαρίκια και ψηλά πέδιλα δίνουν άλλη διάσταση στο outfit και το καθιστούν μία καθαρά βραδινή επιλογή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να φτιάξετε εμπνευσμένους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική προσωπικότητά σας, με όποιο κομμάτι και να επιλέξετε. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθετε όμορφα με κάθε look και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και λάμψη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass