Κοπή πίτας και γενέθλια της μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2024 9:00

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία επισήμων και συνεργατών, έκοψε σε ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα η μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, γιορτάζοντας παράλληλα τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας στη Λάρισα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας έχουμε δίπλα μας, αλλά και τόσο κοντά μας, κλείνοντας το πρώτο έτος λειτουργίας αυτής της νέας μονάδας», τόνισε  στην ομιλία του ο ιδρυτής της ΓΕΝΕΣΙΣ και γενικός γραμματέας της Ελληνικής  Εταιρείας Αναπαραγωγικής  Ιατρικής, αντιπρόεδρος της ELITOUR και αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου  Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών  Κωνσταντίνος Παντος». «Για εμάς» σημείωσε «είναι  η συνέχιση του οράματός μας να βοηθάμε κάθε ζευγάρι, κάθε ηλικίας από τη Θεσσαλία, από τη χώρα μας και από 70 περίπου άλλες χώρες, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να αποκτήσουν δικό τους παιδί». Και κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της δραστηριότητας της κλινικής στη Λάρισα τη χρονιά που πέρασε είπε:  «Βοηθήσαμε σε αυτό το έτος πάνω από 200 ζευγάρια, με μέση ηλικία γυναικών τα 40 έτη και υψηλά ποσοστά επιτυχίας».
«Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, η  ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΛΙΑΣ, με το κορυφαίο επίπεδο του επιστημονικού έργου των ιατρών και των εμβρυολογιών του, αλλά και τη συμμετοχή όλου του προσωπικού του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας και κυήσεων, αρκετά υψηλότερα από τον καταγεγραμμένο μέσο όρο όλων των μονάδων εξωσωματικής γονιμοποίησης της Ευρώπης», υπογράμμισε στη δική του ομιλία ο καθηγητής Μαιευτικής  Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωσταντίνος Νταφόπουλος.
« Το άοκνο ερευνητικό έργο του κύριου Κωσταντίνου Παντού  και των συνεργατών του», συνέχισε ο κ.Νταφόπουλος,» ήρθε να συναντήσει και να συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ως καθηγητής Μαιευτικής  και Γυναικολογίας στο πανεπιστήμιο μας, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μαζί με την επιστημονική ομάδα του ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών Θεσσαλίας προάγουμε την έρευνα και την εκπαίδευση στην περιοχή μας, οργανώνοντας σεμινάρια και συνέδρια, εκπονώντας διδακτορικές διατριβές και ερευνητικά πρωτόκολλα, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βελτιώσουν περαιτέρω τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και σε σύντομους χαιρετισμούς τους εξήραν το έργο της μονάδας ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών Θεσσαλίας, οι βουλευτές Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμάς Ρετσιάνης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο, η πρώην βουλευτής Στέλλα Μπίζιου και η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ειρήνη Μάκρη.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της λειτουργίας μιας τόσο εξειδικευμένης επιστημονικής  μονάδας στην περιοχή της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass