ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

«Ο καθένας τον χαλβά του» και φέτος!

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 9:31

Σαρακοστή, ελληνικότητα, παράδοση. Ο χαλβάς την περίοδο της νηστείας δεν είναι μόνον πρωταγωνιστής της Σαρακοστής. Είναι η σύνδεσή μας με τον γνήσιο ελληνικό τρόπο ζωής. Ένα προϊόν που πέρα από τη διατροφική του αξία, ξυπνά αναμνήσεις και ενεργοποιεί συναισθήματα. Στο κέντρο του οικογενειακού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας, λίγο πριν η άνοιξη απογειώσει το εύκρατο κλίμα και μας προετοιμάσει για τη γιορτή του Πάσχα.  Και φέτος, η Χαλβαδοποιία Παπαγιάννης Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΟΣ» είναι το «όχημά» μας για να αναβιώσουμε αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές στο σαρακοστιανό τραπέζι που θα ετοιμάσουμε στο σπίτι μας για τους πολύ δικούς μας ανθρώπους, αυτούς που αγαπάμε περισσότερο...

Η φιλοσοφία, άλλωστε, της Χαλβαδοποιίας Παπαγιάννης «ΟΛΥΜΠΟΣ», που ιδρύθηκε το 1949 ως οικογενειακή επιχείρηση, είναι η σύνδεση μέσω της παραδοσιακής γεύσης του χαλβά με τις αναμνήσεις και το παρελθόν μας ως Έλληνες και ο παράλληλος εκσυγχρονισμός των προϊόντων της εταιρείας που ακολουθεί την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, επενδύει στο μέλλον και δημιουργεί νέες διαφορετικές γεύσεις χαλβά: βανίλια, κακάο, αμύγδαλο, φυστίκι, μέλι και κανέλα, σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα, σοκολάτα υγείας και αλμυρή καραμέλα, Royal, φυστίκι Αιγίνης, βιολογικό, στέβια βανίλια, στέβια σοκολάτα, ολικής, super fruits και οργανικός με μέλι.
Ένας χαλβάς για κάθε γούστο ή όπως λέει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Χαλβαδοποιίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» ο γνωστός ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος, που ενσαρκώνει μια καλτ μιντιακή φιγούρα που θα αγαπηθεί, «ο καθένας τον χαλβά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass