O Oμιλος Cosmos Aluminium στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 10:01

«Σε μια εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις, η ανάγκη να στηρίξουμε εθελοντικές ομάδες και οργανισμούς που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας γίνεται επιτακτική», τονίζεται από τον Όμιλο «Cosmos Aluminium», που ανέλαβε δράση και στάθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της ομάδας που αριθμεί πάνω από 2.000 εθελοντές που συνδράμουν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης τα τελευταία 29 χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με την επιτυχημένη εκστρατεία «#ETEM windows of hope».

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, ο κόσμος συμμετείχε ενεργά, αφήνοντας το απαραίτητο αποτύπωμα για την υποστήριξη της σημαντικής αυτής προσπάθειας, μέσω φωτογραφιών με το hashtag #ETEMwindowsofhope, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 5.000 ευρώ, υπέρ των σκοπών της Ομάδας.
Ο Φώτης Σαρηγιάννης, πρόεδρος της Ε.Ο.Δ., δήλωσε τα εξής: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την πρωτοβουλία της Cosmos Aluminium A.E. να υποστηρίξει το έργο των εθελοντών μας και να σταθεί πλάι στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε εταιρικό επίπεδο. Με την καμπάνια #etemwindowsofhope που διοργάνωσε η ΕΤΕΜ στα social media με σκοπό την ενίσχυση της Ομάδας μας συγκεντρώθηκαν πόροι, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για την προμήθεια διασωστικού εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος σε κάθε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Σε μία εποχή όπου οι φυσικές καταστροφές πλήττουν όλο και πιο συχνά τις κοινωνίες, ο εθελοντισμός και η εταιρική υπευθυνότητα μαζί μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές! Ευχαριστούμε πολύ την Cosmos και τους ανθρώπους της, για την αρωγή και την εμπιστοσύνη στην Ε.Ο.Δ.!». Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε, επίσης, σεμινάριο Βασικής Εκπαίδευσης Ζωής, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Cosmos Aluminium» στη Λάρισα, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές της Ε.Ο.Δ., αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των δεξιοτήτων διάσωσης στην εταιρεία και την ενίσχυση της ασφάλειας. Το σεμινάριο εστίασε σε θέματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, αντιμετώπισης πνιγμονής και θέσης ασφαλείας, παρέχοντας θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε υψηλό επίπεδο. Το προσωπικό της Cosmos συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο και απέκτησε διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών, ενισχύοντας την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται σε περιστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ο Όμιλος δεσμεύεται να στηρίξει περαιτέρω πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ασφάλεια και την προστασία της κοινωνίας, διατηρώντας τη δέσμευσή του στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass