Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Θα αγωνιστούμε κατά των διοδίων στα Τέμπη»

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2017 16:31

Με αφορμή δημοσίευμα της "Ε" σχετικά με τη λειτουργία διοδίων στην είσοδο της Κοιλάδας των Τεμπών ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου, σε επιστολή του προς την «Ε», αναφέρει τα εξής:

«Στις 14/2/2017 στο δημοσίευμα της "Ε" σχετικά με τη λειτουργία διοδίων στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών ο εκπρόσωπος της "ΔΡΥΑΣ" κ. Αστ. Χλωρός κατηγορεί συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών για "σιωπή" στο θέμα κατασκευής διοδίων στα Τέμπη. Θέλουμε να γνωρίσουμε στον κ. Χλωρό αλλά και σε όλους τους δημότες μας, ότι ως αντιπολίτευση έχουμε αναδείξει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο από τον Οκτώβριο του 2014, προτείνοντας και συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από τη δημοτική αρχή του κ. Κολλάτου για τους δικούς του λόγους. Δηλώνουμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε αντίθετοι με τη λειτουργία των διοδίων στην είσοδο της Κοιλάδας των Τεμπών, θεωρώντας μη νόμιμη τη λειτουργία: 1ον διότι με τη λειτουργία των διοδίων στα Τέμπη δεν υπάρχει οδικό εναλλακτικό δίκτυο, τόσο στη μετακίνηση εντός των περιοχών του Δήμου μας όσο και για τους κατευθυνόμενους προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, 2ον η περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, και έτσι κάθε παρέμβαση στην εν λόγω περιοχή είναι αντισυνταγματική, 3ον η λειτουργία διοδίων θα λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη όλης της περιοχής.

Τέλος, ως αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών, αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους δημότες μας και στην ιστορία αυτού του τόπου, δηλώνουμε ότι θα βοηθήσουμε, θα συνεργαστούμε και θα αγωνιστούμε, ώστε να μην υλοποιηθεί η εγκατάσταση των διοδίων στα Τέμπη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass