ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ανώνυμη πρόσκληση

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2017 15:40

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Οι μάρτυρες του Ιεχωβά φαίνεται ότι έχουν πάρει τα πάνω τους και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τις επισκέψεις που συνεχώς πυκνώνουν στα σπίτια αλλά και από τη διανομή προσκλήσεων, και έντυπου υλικού.

Πήρα και εγώ μια τέτοια πρόσκληση για τη συνέλευση των μαρτύρων του Ιεχωβά. Βέβαια οι «άνθρωποι» δεν ήξεραν πού τη στέλνουν ή ίσως ξέρουν, αλλά νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την αποστολή της πρόσκλησης. Ενώ ήμουν σε ολιγοήμερες διακοπές βρήκα κάτω από την κυρία είσοδο του διαμερίσματός μου, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο την πρόσκληση. Δεν υπήρχε αποστολέας και στον χώρο του παραλήπτη είχε μόνο το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος/οι μπήκαν στην οικοδομή μας (πολύ εύκολο να συμβεί αυτό) και σε όσους δεν απαντούσαν στο κτύπημα των κουδουνιών, έριχναν κάτω από την πόρτα εισόδου το γράμμα, σημειώνοντας εκείνη τη στιγμή το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη που προφανώς έβλεπαν από το κουδούνι του διαμερίσματος. Επειδή δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος επικοινωνίας μαζί τους, θα τους παρακαλούσα πολύ να μην στέλνουν επιστολές σε διάφορους παραλήπτες, χωρίς να σημειώνουν τα στοιχεία του αποστολέα. Άραγε ποιος ο λόγος να μην γράψουν τα στοιχεία τους; Φυσικά αν ήμουν προσωπικά ο ίδιος στην κατοικία μου εκείνη τη χρονική στιγμή ευγενικά θα αρνιόμουν να παραλάβω την πρόσκλησή τους, χωρίς να δημιουργήσω κανένα θέμα μαζί τους, εφόσον και αυτοί ήταν ευγενικοί και όχι ενοχλητικοί ή ακόμα και προκλητικοί απέναντί μου. Είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους μας, ξέρουμε τα πιστεύω τους και τον τρόπο που προσεγγίζουν τους απλούς πιστούς συνανθρώπους μας, εκμεταλλευόμενοι την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότεροι από εμάς, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και του αδιεξόδου που αντιμετωπίζουν. Πιστεύω ότι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν ήταν να αφήσουν τον πιστό λαό ήσυχο και να σταματήσουν την οποιαδήποτε ενόχλησή του, διότι του φτάνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ας μη του προσθέτουν επί πλέον κι άλλα. Βέβαια αν θέλουν να επικοινωνήσουν ή να ανακοινώσουν κάτι για τις εκδηλώσεις που κατά καιρούς κάνουν, το καλύτερο είναι να το κάνουν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. Με αυτό τον τρόπο δεν ενοχλούν τον πιστό λαό, αλλά από την άλλη μεριά ενημερώνουν τα μέλη τους για τις διάφορες εκδηλώσεις τους.

Ιωάννης Κομόπουλος, πολύτεκνος εκπαιδευτικός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass