ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΑΝ...

Επιτέλους... σκάνδαλα!

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2018 17:10

ΛΟΙΠΟΝ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή όλοι εμείς, το πόπολο, είμαστε χαχόλοι και καλά να πάθουμε που μας δουλεύουν, ή τα "παλικάρια" της πολιτικής, (που κινούν τα νήματα, πότε της κυβέρνησης και πότε της αντιπολίτευσης), είναι τόσο έξυπνοι και ικανοί, μάγκες και καραμπουζουκλήδες, που καταφέρνουν να μπερδεύουν έναν ολόκληρο λαό, έτσι για πλάκα.

Και εξηγούμαι: Στη χώρα των σκανδάλων, της μίζας και της αρπαχτής, ανακαλύψαμε αίφνης άλλο ένα τέτοιο! Είδηση θα ήταν το αντίθετο. Να μην ανακαλύπταμε!

ΜΑΛΙΣΤΑ (κατά τον πανηγυρίζοντα μια νύχτα υφυπουργό Δικαιοσύνης - λες και κέρδισε εκλογές), πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών! Τη μητέρα των σκανδάλων! Και έγινε αυτό μια μόνο ημέρα από μια άλλη ανακάλυψη. Μια "ιστορική μαχαιριά" στην πλάτη των Ελλήνων. Οτι ο Μίκης Θεοδωράκης υπήρξε κάποτε... αριστερός! Και ότι τώρα ξαφνικά προσχώρησε στους... φασίστες!

ΑΛΛΑ, υπάρχει περίπτωση με τη φαρμακευτική δαπάνη στη χώρα να μην κερδίζουν και άλλοι εκτός από τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρίες; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι περνάει τόσο χρήμα από τη χώρα και μένει έτσι "αναξιοποίητο"; Μπορεί να μην συμβαίνει αυτό, που μοιάζει "λογικό" σε μια χώρα όπου ο παραλογισμός της "νομιμοποίησης" της μίζας και της διασπάθησης του δημόσιου χρήματος, υπάρχει στο ντι-εν-έι της; Γίνονται όμως τόσο φανερά στον ελληνικό λαό τα πολιτικά παιχνίδια, οπως πάντα συμβαίνει με όλες τις κυβερνήσεις, ανακαλύπτονται σκάνδαλα σε βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων και αυτά συμβαίνουν ακριβώς μόλις στριμωχθεί η κυβέρνηση, ή η αντιπολίτευση αντιστρόφως. Πριν καν μιλήσει η δικαιοσύνη σπεύδουν να μιλήσουν οι πολιτικοί, που και πάλι με τη σειρά τους ανακάλυψαν την Αμερική!

ΟΜΩΣ, φίλε μου λες, τι πιο φυσιολογικό; Απο ένα σκάνδαλο ακόμα στην Ελλάδα... Να έχουμε να ασχολούμαστε για καιρό με πολιτικά παιχνίδια και... τηλεκόντρες! Σαν να μην γνωρίζουν οι Έλληνες πόσο στοίχησε στον τόπο η φαρμακευτική δαπάνη και η αντίστοιχη σπατάλη. Οτι, ακόμα πληρώνουμε το δημόσιο έλλειμμα των ταμείων απο την υπερσυνταγογράφηση. Ή απο την υπερτιμολόγηση των δημοσίων έργων. Οι ρεμούλες και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος είναι στο αίμα μας! Το γνωρίζουν αυτό οι πολίτες και ουδείς εκπλήσσεται πλέον!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι μεν, εξίστανται οι δε. Αλλά κανείς δεν τους είπε, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω! Όλοι θέλουν να πιάσουν όλους με... τη γίδα στην πλάτη! Είναι πολύ θλιβερό να πανηγυρίζουν πολιτικοί επειδή ανακάλυψαν άλλο ένα σκάνδαλο σε βάρος συναδέλφων τους. Το αντίθετο έπρεπε να κάνουν. Να θλίβονται που συνεχίζει αυτή η γάγγραινα να σιγοτρώει τη χώρα. Και να προβληματίζονται επίσης που η υπόθεση Novartis ξεκίνησε ύστερα απο έρευνα των Αμερικανών και όχι του ελληνικού κοινοβουλίου.

ΠΑΝΤΩΣ η δυναμική ενός ιστορικού συλλαλητηρίου για μείζον εθνικό θέμα, το θέμα με τη Μακεδονία, που επιχειρήθηκε τόσο φανερά να μηδενιστεί μόλις ένα 24ωρο απο την πραγματοποίησή του, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της νοσηρότητας του πολιτικού μας δυναμικού. Είμαστε δυστυχώς λαός που μας τρέφουν με σκάνδαλα. Και αυτό το τελευταίο, μάλλον θα το παρακολουθούμε σε καθημερινές συνέχειες και για πολύ καιρό. Θα μας καθηλώσει όπως καθηλώνουν τον πληθυσμό τα σίριαλ της τηλεόρασης και τέλος δεν θα υπάρχει. Και μάλιστα τα σίριαλ τα ...τουρκικά!

Του Χρήστου Τσαντήλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass