ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Επικίνδυνες αποστολές...

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:52

 

Του Χρήστου Τσαντήλα

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – λέγεται - έδωσε εντολή στους βουλευτές του κόμματος πως πρέπει, σε όλους τους νομούς της χώρας, να «οργώσουν» πόλεις και χωριά, προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα της κυβέρνησης, επειδή «κάποιες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τελευταία φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και με διαφορά». Έτσι, Χρ. Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι Λαρισαίοι, με την εξουσιοδότηση της «αποστολής» στην τσέπη, (αν και οι ίδιοι το διαψεύδουν) επόμενο είναι να πάρουν πόλεις, λαγκάδια και βουνά, να συμμαζέψουν τα... ασυμμάζευτα!

ΣΤΟΝ δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τη μέθοδο του Μαξίμου, χρησιμοποιούσαν οι στρατοί στα ναρκοπέδια, για να εξουδετερώσουν τις νάρκες των εχθρών! Νομίζει κανείς ότι κάτι διαφορετικό θα είναι, η νέα αποστολή των βουλευτών της κυβέρνησης; Ή ότι, στις περιοδείες τους που έκαναν τον τελευταίο χρόνο και δη το τελευταίο διάστημα στην επαρχία, δεν αντελήφθησαν ότι ο κόσμος σχεδίαζε το... στήσιμο των ναρκοπεδίων;

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά οι βουλευτές, (αν και αρκετοί «νεοσσοί» δηλώνουν ότι δεν φέρουν το βάρος της ευθύνης για την κατάντια της χώρας και της οικονομίας της), τις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους σε περίπτωση που δεν χειριστούν σωστά την εντολή της... αποστολής αυτοκτονίας!

ΓΙΑΤΙ, όντως, μοιάζει με αποστολή για... ριψοκίνδυνους, να πας στο χωριό και να πείσεις τους ηλικιωμένους ότι «δεν γινόταν αλλιώς, έπρεπε να σας κόψουν τις συντάξεις για να επιζήσουμε ως χώρα», αλλά παράλληλα να αιτιολογήσεις, γιατί «αυτοί που τα έκλεψαν δεν τα έφεραν ακόμα πίσω», και όχι μόνο αυτό αλλά κυκλοφορούν και ελεύθεροι, είναι τόλμη να πεις στον βοσκό (που τώρα στα γεράματα τρέφει τα ζωντανά για να δώσει λίγο κρέας και τυρί στα άνεργα παιδιά του αλλά και στα απελπισμένα εγγόνια), ότι έπρεπε να του φορολογήσεις και τη... στάνη, είναι σαν να βάζεις το κεφάλι στον... τρουβά, να τολμήσεις να πεις στο καφενείο στον τριαντάρη άνεργο νέο, ότι για να πάρει σύνταξη (αν βρει ποτέ δουλειά) θα πρέπει να δουλέψει 40 χρόνια, θέλει κότσια να πείσεις τα γηρατειά ότι έτσι έπρεπε να γίνει με τα φάρμακα να τα λιγοστέψουν και να τα πληρώνουν πλέον για να... σωθούμε ως χώρα!

ΟΠΩΣ και να έχει, το πικρό ποτήρι που σερβίρουν στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου στις περιοδείες τους οι ψηφοφόροι, το έχουν δοκιμάσει προ πολλού οι βουλευτές και όχι μόνο της κυβέρνησης. Αλλά και της αντιπολίτευσης, μόνο που οι δεύτεροι έχουν ευκολότερη αποστολή για την ώρα, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Για την ώρα. Γιατί κι αυτοί όταν γίνουν κυβέρνηση, το πιθανότερο είναι να ανασκευάσουν. Σαν τον λαγό στο ανέκδοτο με το λιοντάρι...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass