ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Καθάρισαν και θαύμασαν το Αισθητικό Άλσος

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 1:59

 

Την αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν καθαρό το περιβάλλον της πόλης μας και να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές της, διατράνωσαν πολλοί συμπολίτες μας που βρέθηκαν χθες το πρωί στο Αισθητικό Άλσος για να το καθαρίσουν, συμμετέχοντας έτσι στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση με τίτλο «Let’s Do It Greece» και με σύνθημα: «Ας καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

Σε τοπικό επίπεδο την περιβαλλοντική αυτή δράση συντόνισε ο Δήμος Λαρισαίων, δίνοντας και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού και της συνεργασίας, με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου να έχει τον πρώτο λόγο. Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη δράση θα επαναληφθεί περισσότερο οργανωμένα στις 5 Ιουνίου, ημέρα αφιερωμένη στο Περιβάλλον.

Οι εθελοντές εκτός από την ευκαιρία που είχαν να νιώσουν χρήσιμοι, καθαρίζοντας τον χώρο του Άλσους, μπόρεσαν να δούνε από κοντά και το νέο πρόσωπο που έχει αυτό, καθώς βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες αναμόρφωσής του, με το νέο κτίριο όπου θα στεγασθεί το αναψυκτήριο να είναι έτοιμο, τη λίμνη στεγανοποιημένη (για να μην φεύγει το νερό), τους διαδρόμους καθαρούς και οριοθετημένους, ενώ όπως μας διαβεβαίωσαν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο νέος ηλεκτροφωτισμός.

Να σημειωθεί ότι στον καθαρισμό του Άλσους ανταποκρίθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Καλτσάς, Γιώργος Σούλτης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Δ\νσης Καθαριότητας και των προσκόπων και πολλά νέα παιδιά.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass