ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δράση ανακύκλωσης

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 23:53

 

Δράση ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, με σύνθημα: «Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής». Εκεί ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, συνέχισαν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Στο σημείο συνάντησης, οι πολίτες μπορούσαν να ανακυκλώσουν όλες τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές τους συσκευές (κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κ.ά.) και παράλληλα να μάθουν τη διαδικασία και τον τρόπο της ανακύκλωσής τους και γιατί ανακυκλώνουμε.

Επίσης, στον ίδιο χώρο, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, διένειμε ενημερωτικό υλικό για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο στους «μπλε κάδους». Παρόντας και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass