Ξανά χθες

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2015 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

 

*Ο νέος ορισμός του dt. Πάνε όσα μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Πρόκειται λοιπόν για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για να υλοποιήσουν τα κόμματα τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι ηγεσίες τους, σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο. Καθότι οι καιροί ου μενετοί… Ο καιρός γαρ εγγύς. Δεν προλαβαίνουμεεεεε…

***

*ΕΤΣΙ και με την επίσκεψη του Α. Σαμαρά στη Λάρισα. Έπεσε κι η αργία της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα. Χθες κλήθηκαν τα τοπικά στελέχη του κόμματος, να οργανωθούν ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης. Ναι, οργανωτική σύσκεψη ήταν η χθεσινή στο «Imperial», όχι πρόβα για το πώς θα καθίσουν σήμερα για ν΄ ακούσουν τον πρωθυπουργό.

Λίγο πριν το μεσημέρι τα τηλεφωνήματα ειδοποίησης, κατά τις 3 η συνάντησή τους. Κι έσπευσαν γαλάζιοι δήμαρχοι απ΄ όλη τη Θεσσαλία. Κι ο Γ. Κωτσός πρόεδρος της ΠΕΔ κι ο Δ. Παπαστεργίου των Τρικάλων, κι άλλοι, φυσικά ο Ελασσόνος Ν. Ευαγγέλου κι ο Κιλελέρ Θαν. Νασιακόπουλος, αλλά και οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Εκεί κι ο Κ. Τζανακούλης κι η Ρ. Καραλαριώτου, από της Αγιάς τα μέρη δεν φάνηκε λένε εκπροσώπηση, παρόντες και αντιπεριφερειάρχες θεσσαλικών νομών αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι.

***

*ΑΚΟΥΣΑΝ τις οδηγίες των Αθηναίων και έφυγαν, να τρέξουν να μαζέψουν κόσμο. Ελάχιστος ο χρόνος, είναι κι ο καιρός χιονιάς. Αρκετοί μίλησαν κιόλας, έδωσαν ιδέες. Γκρίνιαξαν όμως, το κλίμα για την κυβέρνηση δεν άλλαξε αμέσως επειδή προκηρύχθηκαν απλώς εκλογές. Πώς θα μπορούσε άλλωστε…

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass