Οι Βενιζελικοί

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2015 9:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

 

*ΛΟΓΙΚΟ, έχει μια προτίμηση η οικογένεια Παπανδρέου στις 3 του μήνα και άρα να ιδρύσει σήμερα ο ΓΑΠ το νέο κόμμα. Τρεις του Σεπτέμβρη, τρεις του Γενάρη. Δεν θα μπορούσε όμως ν΄ αφήσει να χαθεί ούτε μια μέρα, λιγοστές απομένουν ως τις εκλογές. Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός εκφώνησε χθες το «Πάμε».

***

*ΣΤΗ Λάρισα, προφανώς σε κάθε νομό ανά την Ελλάδα, ελήφθη μέριμνα από όσους απομένουν στο ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου. Κι ο εμφύλιος ξέσπασε. Εμφύλιος 20 ημερών. Μετά τις κάλπες όλοι μαζί θα βρίσκονται πάλι, με όποιον από τους δύο επικρατήσει, εννοείται. Ανακοινώθηκε λοιπόν η Εκλογική Επιτροπή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, η Επιτροπή των «Εβδομήκοντα», τόσοι συνυπέγραψαν. Και καλεί «να φτιαχτούν πυρήνες του ΠΑΣΟΚ σε κάθε γωνιά του νομού». Φτου κι απ΄ την αρχή πάλι, όπως το 1974; Ο Βενιζέλος δηλαδή φτιάχνει κι εκείνος κόμμα;

***

*ΣΤΟΥΣ «70» πάντως, φαίνεται να δίνουν τον τόνο οι πρώην. Πολλοί οι πρώην βουλευτές, οι πρώην δήμαρχοι, τα πρώην στελέχη, πρώην της επαγγελματικής ζωής ως συνταξιούχοι. Ε, ναι μετέχουν και κάμποσοι νυν διορισμένοι, σε πόστα από την κυβέρνηση.

Με τον Βενιζέλο, όπως αναμενόταν, ο γραμματέας και η πλειοψηφία της γραμματείας στη δημοτική οργάνωση της Λάρισας. Ακριβώς αντίστροφος ο συσχετισμός στη Νομαρχιακή Λάρισας. Λογικά σήμερα θα εκδοθεί νέα λίστα Λαρισαίων πρασίνων, των παπανδρεϊκών.

***

*ΜΕ τον Βενιζέλο, ο 2ος, ο 3ος και ο 4ος, σε σταυρούς στις εκλογές του ΄12. Έξαρχος, Τσιλιμίγκας και Παπαλιάγκας. Τώρα τον σταυρό θα σηκώσει ο μεσαίος, ο Ν. Τσιλιμίγκας μόνο θα είναι ξανά υποψήφιος. Μαζί τους και η 6η της λίστας, η Β. Αλεξανδρίδου. Η 5η, η Α. Βαγενά, πρόλαβε κι έφυγε προς ΣΥΡΙΖΑ.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass