Γαλάζιοι Λαρισαίοι φίλοι "ήρθαν απόψε απ΄ τα παλιά"

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 21:05

*ΠΕΝΗΝΤΑ οι κλητοί, έφτασαν τους 47 τους εκλεκτούς μεζέδες όσοι δοκίμασαν. Κοντά στο απόλυτο έφτασε η συμμετοχή στη «βραδιά Μπάτζι». Όπου η παλιά γαλάζια Νομαρχιακή έκοψε πίτα. Τι συνέβη, παράλληλη νεοδημοκρατική οργάνωση; Εσωκομματική αντιπολίτευση; Μπα… Απλώς παλιοί φίλοι και συναγωνιστές που περνούν καλά μαζί, συνεχίζουν να κάνουν παρέα, ωστόσο διατηρούν την ιεραρχία και συγκροτούν συντροφιά που μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι πολιτικά.(Θα τραγούδησαν συμβολικά και το "Ένας  φίλος ήρθε απόψε απ΄ τα παλιά"...)

***

*ΜΕ ένα μαχαίρι στα χέρια, ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες έκοψε την πίτα ο Βασ. Μπατζηλιώτης. Η Βικτωρία Λάππα και η Δήμητρα Τουρσουνίδου, η Βάσω Μπακούλα από την Αγιά και η Κατερίνα Σακελλαρίου από τη Νίκαια, πλαισίωναν  τον ορεξάτο παλιό πρόεδρο. Ορεξάτος καθώς το επόμενο βράδυ, νέο δείπνο με κυνήγια αυτή τη φορά, πάλι στις Βερσαλλίες, με λιγότερους συνδαιτυμόνες και χθες τρίτη βραδιά σερί άλλο μήτινγκ ένεκα η Τσικνοπέμπτη. Τριήμερο φαγοπότι, που αν βρουν οι νέοι τέτοιες αντοχές…

***

*ΟΙ περισσότεροι πρώην αλλά όχι απόμαχοι κομματικά. Ο πρόεδρος Φώτης Καρατάσος, αθάνατη Φιλιππούπολη, ο αντιδήμαρχος Βάιος Καραϊσκος, ο γευσιγνώστης Νίκος Αστερίου, ο Γιώργος Σίσκος, όχι ο ηθοποιός, ο παλιός πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο πρώην της ΔΑΚΕ δασκάλων Δημ. Χασιώτης, οι επίσης πρόεδροι Στέλιος Τσούτσας, Φώτης Μπουγάτσας, ο Γιάννης Πολυμέρου. Από τους νεότερους, ο αντιδήμαρχος Τάσος Πρασσάς, ο ζαχαροπλάστης Γιώργος Σκριμπώνης, ο Αχιλλέας Αλαμανιώτης επίσης της Νεράιδας, ο Αμπελωνίτης Μιχάλης Γκαμπέτας.

***

*ΕΚΕΙ κι ο Τυρναβίτης Γιάννης Μπάρμπας, οι Ελασσονίτες Φώτης Καραγκόγκος και Θανάσης Μανώλης, ο Κώστας Καραγιάννης από Τσαριτσάνη, ο Νίκος Τάψας απ΄ το Ελευθεροχώρι, οι αγιώτες Ρούλης Γεωργαντάς και Αποστόλης Μπούτλας.

Από τους φουλ ενεργούς, παρών ο πρόεδρος των δασκάλων και των δημοσίων υπαλλήλων εν γένει Δημ. Παπαποστόλου. (Κτηνίατρος ο έχων το πρόσταγμα αλλά ως γεωπόνος λειτούργησε: απ΄ όλους ο μπαχτσές).

Ζ.

Περισσότερα ψιθυριστά από τη Λάρισα, στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία



Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass