Μία μέρα πριν μία μετά

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:57

* ΜΠΟΡΕΙ τελικά να μην είναι αύριο Παρασκευή στην Λάρισα αλλά το Σάββατο ο γενικός διευθυντής του CERN καθηγητής Rolf-Dieter Heuer η οποία πραγματοποιείται, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη δημιουργία ερευνητικού κέντρου στη Λάρισα που θα παρέχει διάγνωση και θεραπεία των νεοπλασματικών παθήσεων, καθώς και Μονάδας Θεραπείας Αδρονίων (Hadron Therapy Facility).

Όπως λένε οι πληροφορίες συνάντηση με τον κ. Heuer έχει ζητήσει και πρύτανης του ΑΠΘ αλλά επειδή λόγω Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο δεν προβλέπεται να είναι δυνατή η συνάντηση των δυο, ενδέχεται-εφόσον ο γενικός διευθυντής του CERN θα φθάσει αύριο νωρίς το απόγευμα αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη να παραμείνει προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τον πρύτανη του ΑΠΘ και να έρθει το Σάββατο στην Λάρισα για την εδώ συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τους εκπροσώπους της Ιατρικής Σχολής και του ΕΚΕΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση είτε αύριο είτε μεθαύριο η επίσκεψή του στην Λάρισα ένα μήνα και κάτι μετά την επίσκεψη του Steve Myers, διευθυντή Ιατρικών Εφαρμογών και Τεχνολογίας CERN, και της Margit Dosanjh, σύμβουλου Επιστημών Υγείας του CERN, είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση υλοποίησης ενός μεγαλεπήβολου στόχου όχι μόνον για την Λάρισα και την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη.

Μ.Η.Α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass