ΨIΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2024 17:30
* ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ και συγκίνηση με τη μητέρα της Κλαούντια Λάτα που εμφανίστηκε στην παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων κρατώντας λουλούδια στα χέρια και πλακάτ με τη λέξη «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». Δίπλα της η οικογένειά της. Με το πέρας της παρέλασης λύγισε, ήθελε να πλησιάσει στους επισήμους. Οι αρχές αρχικά προσπάθησαν να την εμποδίσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι τα έχασαν μπρος σε μια μάνα που σπαράζει για το παιδί που έχασε. Πήγαν εκείνοι κοντά της. Ο υπουργός Δ. Παπαστεργίου, ο περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας, ο δήμαρχος Θ. Μαμάκος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερώνυμος. Έπεσε στην αγκαλιά τους, τους πρόσφερε λουλούδια... ούτε οργή, ούτε μίσος. Μόνο δάκρυα από εκείνα που δεν θα στερέψουν ποτέ και όπου πέσουν ανοίγουν πληγές. Ένα γιατί ψέλλιζε μονάχα... «Μου λείπει πολύ. Κάντε το καθήκον σας» είπε στον Υπουργό. Μεγαλείο ψυχής... Ν.Π. * ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ και συγκίνηση με τη μητέρα της Κλαούντια Λάτα που εμφανίστηκε στην παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων κρατώντας λουλούδια στα χέρια και πλακάτ με τη λέξη «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». Δίπλα της η οικογένειά της. Με το πέρας της παρέλασης λύγισε, ήθελε να πλησιάσει στους επισήμους. Οι αρχές αρχικά προσπάθησαν να την εμποδίσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι τα έχασαν μπρος σε μια μάνα που σπαράζει για το παιδί που έχασε. Πήγαν εκείνοι κοντά της. Ο υπουργός Δ. Παπαστεργίου, ο περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας, ο δήμαρχος Θ. Μαμάκος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερώνυμος. Έπεσε στην αγκαλιά τους, τους πρόσφερε λουλούδια... ούτε οργή, ούτε μίσος. Μόνο δάκρυα από εκείνα που δεν θα στερέψουν ποτέ και όπου πέσουν ανοίγουν πληγές. Ένα γιατί ψέλλιζε μονάχα... «Μου λείπει πολύ. Κάντε το καθήκον σας» είπε στον Υπουργό. Μεγαλείο ψυχής... Ν.Π.

Κινητά στο σχολείο
* ΠΑΛΙ στην επικαιρότητα τα κινητά τηλέφωνα στο σχολείο. Το Υπ. Παιδείας, θορυβημένο από την εκτεταμένη χρήση, σκληραίνει τη στάση του αλλά μόνο για την περίπτωση που ένας μαθητής τραβήξει βίντεο και το ανεβάσει στο Διαδίκτυο. Η ποινή του θα είναι η οριστική αποβολή απ’ το σχολείο.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Ελάχιστα παιδιά ανεβάζουν βίντεο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ίδια η χρήση του κινητού στο σχολείο και ειδικά στα διαλείμματα. Εν τω μεταξύ, καθώς δεν υπάρχει σαφές νομικό πλαίσιο, παρά μονάχα συστάσεις από το Υπουργείο, καθηγητές, μαθητές και γονείς βρίσκονται σε διαρκή αντιπαράθεση κάθε μέρα στα σχολεία.
Συμπέρασμα; Μη σοβαρή αντιμετώπιση, για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Καιρός το Υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το ...εργαλείο
* ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ στιγμιότυπο από την παρέλαση της Λάρισας. Οι μαθητές έχουν συγκεντρωθεί στην οδό 28ης Οκτωβρίου και κάνουν πλάκα περιμένοντας να ξεκινήσει η παρέλαση.
- Ρε συ, ωραίος ο κόμπος στη γραβάτα. Ποιος στην έδεσε;
- You Tube ρε φίλε! You Tube. Για όλα έχει λύσεις ...
Άλλη γενιά... Άλλα μέσα, άλλα εργαλεία. Παλιά επιστρατευόταν κανένας θείος, κανένας φίλος του μπαμπά που ήταν κάπως σχετικός με γραβάτες...

Εξαδάκτυλος
* ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ υποψήφιους ευρωβουλευτές η ΝΔ και μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε και τον κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, που στα χρόνια του κορονοϊού γνωρίσαμε ως πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Και φυσικά οι παλιότεροι δεν ξεχνούν ότι πρόκειται για τον γιο του μακαρίτη του Ανδρέα Εξαδάκτυλου, του διατελέσαντος νομάρχη Λάρισας επί Κυβερνήσεως Κων/νου Μητσοτάκη. Και επειδή ...όμοιος ομοίω πελάζει, ο κ. Εξαδάκτυλος έχει ήδη προσεγγίσει τον (πολύ φίλο του) Κώστα Γιαννακόπουλο, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Λάρισας ζητώντας την στήριξη του. Τι να κάνεις; Χρειάζονται σταυροί από παντού!

Με ...Ζαγοράκη
* ΘΕΣ να ψηφίσεις ... ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Να ενισχύσεις ένα μικρότερο κόμμα και να στείλεις μήνυμα στην Κυβέρνηση που τελευταία το έχει ρίξει στο σορολόπ. Κι έρχεται ο Ανδρουλάκης να σου πει πως μελετά την περίπτωση ένταξης στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος του Θοδωρή ... Ζαγοράκη! Τον γνώρισε στην Ευρωβουλή, λέει, και τον ...εκτιμάει (όπως και τις πιθανές ψήφους των ΠΑΟΚτζήδων θα λέγαμε εμείς).
Τελικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν θα σοβαρευτούν ποτέ.

Το απέφυγε
* ΓΙΑ τα πολλά κιλά ναρκισσισμού που κουβαλάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, περιμέναμε να μετατρέψει τη σύντομη στρατιωτική του θητεία σε ένα καθημερνό ...σόου με βιντεάκια και άλλες αναρτήσεις στο Τικ- Τοκ. Κι όμως, το απέφυγε επιμελώς. Σεβάστηκε τον θεσμό του Στρατού. Και οφείλουμε να τού το αναγνωρίσουμε!

«Δώρο»
* Τι θα πετύχει ο Ανδρουλάκης με την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που θα καταθέσει στη Βουλή και η οποία συσπειρώνει ήδη όλη την Αντιπολίτευση;
Προφανώς να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του Μητσοτάκη που «γουστάρουν» μεν κυβερνητική σταθερότητα, αλλά όλο και λοξοκοίταζαν σε κανέναν μικρότερο για τις ευρωεκλογές.
«Λουκούμι» του έκατσε του πρωθυπουργού.

Ρίχτερ αμνησίας
* ΠΕΡΑΣΑΝ τρία χρόνια από τον σεισμό στο Δαμάσι και οι σεισμόπληκτοι της περιοχής παλεύουν με τη γραφειοκρατία, έχοντας να αντιμετωπίσουν το πρόσθετο πρόβλημα της ανατίμησης των οικοδομικών υλικών.
Οι κυβερνητικές υποσχέσεις για άμεση επισκευή και κατασκευή καινούριων σπιτιών δόθηκαν, αλλά δεν υλοποιήθηκαν. Οι σεισμόπληκτοι καταγγέλλουν, όπως περιγράφεται και στις ερωτήσεις τοπικών βουλευτών, πως «οι τράπεζες στις οποίες έχουν αποταθεί για να λάβουν δάνειο δεν αναγνωρίζουν τα άτοκα δάνεια που είχε υποσχεθεί η Κυβέρνηση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θέτουν αυστηρά κριτήρια (ηλικιακά, εισοδηματικά), αποκλείοντας πολλούς από αυτούς».
Ενώ το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ), το τελευταίο εξάμηνο ασχολείται με τις ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες και έτσι διογκώνεται η καθυστέρηση στην έκδοση αδειών και στην οικοδόμηση νέων σπιτιών. Ενώ πέρασαν τρία χρόνια...
Β.Κ.

Τα της παρελάσεως
*ΤΑ Τέμπη βάρυναν το κλίμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Οι αποκαλύψεις περί μονταζιέρας για τους διαλόγους του σταθμάρχη τη μοιραία βραδιά της τραγωδίας και η πολιτική αντιπαράθεση που έχει ανάψει για τα καλά τα τελευταία 24ωρα με την ανακοίνωση για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας, δεν άφησαν περιθώρια για εορτασμούς. Λιτός και περιεκτικός στις δηλώσεις του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου με μήνυμα προς τους συγγενείς των θυμάτων «Κοινή θέληση και απαίτηση η δικαιοσύνη» είπε. Μια λέξη που το τελευταίο διάστημα την ακούμε καθημερινά ...μόνο μη χάσει τη σημασία της.
* * *
*ΕΝΤΑΣΗ δημιουργήθηκε κάποια στιγμή στο τέλος της παρέλασης, από κάποιους οργισμένους πολίτες που φώναζαν ότι το δυστύχημα των Τεμπών ήταν δολοφονία. Το επεισόδιο έληξε πολύ γρήγορα και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν απέναντί τους είχαν μια μάνα που έχασε το παιδί της, αλλά επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να πει αυτό που αισθάνεται. Σιωπή και σεβασμός της έπρεπε και φάνηκε όλοι να το κατάλαβαν.
* * *
*ΠΡΟΣ στιγμή φάνηκε ότι ο καιρός θα τα έκανε μούσκεμα αφού στα μισά της παρέλασης άρχισαν να πέφτουν ψιχάλες. Ευτυχώς σταμάτησε αμέσως και μόνο αφού τελείωσε η παρέλαση έριξε μια μικρής διάρκειας βροχή ίσα ίσα για την αναστάτωση. Πολλές καφετέριες είχαν απλώσει τα τραπεζοκαθίσματά τους και έτρεξαν να τα μαζέψουν και μετά φυσικά να τα ξαναβγάλουν, αφού επικρατούσε το αδιαχώρητο.
* * *
*ΧΑΜΟΣ στα τσιπουράδικα και τις ταβέρνες αφού όποιος δεν είχε κάνει κράτηση δεν έβρισκε τραπέζι ούτε για δείγμα. Ουρές όμως και στα ιχθυομαγειρεία για τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο σκορδαλιά. Πολλοί επέλεξαν να πιουν το καφεδάκι τους και να μην μπουν στην κουζίνα αλλά να τα πάρουν πακέτο για το σπίτι. Όλοι τον βρήκαν πάντως τον τρόπο.
Ν.Π.
Ελλάδα
* «ΓΕΜΙΣΑΝ» τα κοινωνικά δίκτυα με Ελλάδα χθες, με τόσες ελληνικές σημαίες, που αναρτήθηκαν, για ευχές, για την εθνική επέτειο. Οι περισσότεροι Ελληνες χρήστες, εμφανίστηκαν περήφανοι για τους προγόνους τους, αλλά σιώπησαν για τη σημερινή Ελλάδα!
Εκαναν «διάλειμμα» μια μέρας, πριν συνεχίσουν από σήμερα να κατακεραυνώνουν για τα προβλήματα που βιώνει ο σημερινός ελεύθερος Ελληνας, και να δείχνουν τις αλυσίδες που σέρνει στα πόδια του, με τα βαρίδια της ακρίβειας, εγκλωβισμένος ακόμη σε μια Ψαροκώσταινα.
Λ.Κ.

Θέρμανση
* ΚΛΕΙΝΟΥΝ τη θέρμανση πολλά νοικοκυριά. Ο Μάρτης οδεύει προς το τέλος και παρά το γεγονός ότι ακόμη μέσα στα σπίτια κρατά η ψύχρα, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξεμπερδεύουν με το δυσβάσταχτο έξοδο της θέρμανσης.
Εξου και οι μονάδες των κλιματιστικών που ακούγονται στα μπαλκόνια. Όπως-όπως να περάσουν οι μέρες και να διώξουμε τον χειμώνα. Βαρύς δεν ήταν, αλλά, δυστυχώς, παρότι φέτος ήταν καλύτερες οι τιμές από πέρυσι, το χέρι στην τσέπη οι καταναλωτές το έβαλαν και πάλι πολύ βαθιά.
Ν.Π.

Κινητά
* ΕΡΧΟΝΤΑΙ λέει ποινές για μαθητές που κατέχουν κινητά στο σχολείο και τα χρησιμοποιούν για να βιντεοσκοπήσουν συμμαθητές και να τους διαπομπεύουν. Η νέα Υπουργική Απόφαση θα ορίζει το απαγορευτικό για κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου εντός του σχολικού χώρου, και θα συνοδεύεται από συγκεκριμένες αυστηρές συνέπειες.
Οι ποινές θα ξεκινούν από την απλή σύσταση για κατοχή κινητού και θα φτάνει μέχρι την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος στην περίπτωση που μαθητής εντοπιστεί να κάνει κακόβουλη χρήση του κινητού.
Πάντως, με όσα γίνονται δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι στη λάθος κατεύθυνση. Κάπως πρέπει να μπει ένα φρένο.
Ν.Π.

Κακάο
* ΑΡΧΙΣΑΜΕ πάλι. Νέο ράλι τιμών, αυτήν τη φορά στο κακάο. Ο νέος χρυσός λένε και ξαναλένε στα κανάλια. Έλεγε ο παρουσιαστής μεγάλου καναλιού: «Οι κακές καιρικές συνθήκες στην Αφρική αύξησαν την τιμή του.
Χρυσός οι σπόροι κακάου» και κατέληγε με το πιο απίθανο συμπέρασμα: «Δύο και τρεις φορές θα σκεφτούν φέτος οι νονοί να αγοράσουν σοκολατένιο αυγό στα βαφτιστήρια, αφού η τιμή του μεσαίου αυγού θα φτάνει μέχρι και τα 30 ευρώ». Ε δεν έχουν τον θεό τους. Ξεκινήσανε τώρα έναν μήνα πριν το Πάσχα να δημιουργούν εντυπώσεις, να τρομάζουν τον ήδη τρομαγμένο κόσμο και να ενημερώνουν για την άνοδο τιμών στα πασχαλινά σοκολατένια αυγά. Καλά θα πάει και αυτό.
Ν.Π.
Ξανά μανά
* ΑΝΤΕ πάλι. Τελικά σε τούτον τον τόπο τίποτα δεν αλλάζει. Τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο παραμένουν έναν χρόνο και κάτι μετά την τραγωδία των Τεμπών. Βλάβες, δυσλειτουργίες, καθυστερήσεις, απ’ όλα έχει ο μπαξές. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι επιβάτες που ταξίδεψαν με τρένο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Λάρισα θα έπρεπε να επιβιβαστούν σε λεωφορεία, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, λόγω εργασιών. Δηλαδή όσοι ξεκίνησαν από Αθήνα έφτασαν Λάρισα και μετά θα έπρεπε να συνεχίσουν με λεωφορεία. Ποιο το νόημα; Θα μπορούσαν εξαρχής να ταξιδέψουν με λεωφορείο. Εντάξει, η εταιρεία ενημέρωσε, αλλά και πάλι χτυπάει άσχημα κάθε τρεις και λίγο κάτι να συμβαίνει. Θα επέλθει, άραγε, η κανονικότητα ποτέ;
Ν.Π.

Φάρμακο
* ΑΝΕΚΥΠΤΑΝ θέματα για τις Λαρισαίες εκεί που δεν το περίμεναν.
- Παρακολουθώ ένα βίντεο ζαχαροπλαστικής και έβαλα ήδη 2 κιλά.
* * *
* - ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα σας μιλήσω για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το μοσχαράκι κοκκινιστό με τηγανητές πατατούλες στις πονεμένες καρδιές. Φάρμακο...
* * *
* - ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ μισή ώρα πού θα πάμε για περπάτημα κι αποφασίσαμε να μείνουμε σπίτι και να παραγγείλουμε.
Ζ.

 

Ερήμην της πόλης
* ΑΝ μη τι άλλο όταν ανοίγει το Αρχαίο Θέατρο είναι είδηση «πρωτοσέλιδη». Και πρωτοσέλιδο όχι μόνο το ρεπορτάζ που εξηγεί τι έγινε και ποιος είπε τι στην εκδήλωση, αλλά και η είδηση τις προηγούμενες μέρες περί του ανοίγματος του κορυφαίου τοπόσημου της Λάρισας. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την πλήρη αφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών: Δήμου Λαρισαίων, Περιφέρειας Θεσσαλίας και Εφορείας Αρχαιοτήτων, που δεν ενημέρωσαν ότι θα γίνει κάτι στη σκηνή και θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες του Θεάτρου. Να συμβαίνει, δηλαδή, αυτό που η πόλη ανυπομονεί να ζήσει και ουδείς εκ των συμπολιτών να το γνωρίζει. Να ανοίγει, δηλαδή, ερήμην της Λάρισας (!) και μόνο όσοι ήταν τυχεροί και περνούσαν από κει -και ρώτησαν- τους ενημέρωναν ότι μπορούν να παρακολουθήσουν κι αυτοί τα δρώμενα. Η ενημέρωση, βέβαια, γινόταν σε αγγλικά και ιταλικά, ουδείς Λαρισαίος εμπλεκόμενος δεν ήταν εκεί για να ενημερώσει σχετικά ότι όποιος ήθελε μπορούσε να μπει στο Θέατρο.
***
* ΚΑΙ πραγματικά έμπαινε όποιος ήθελε! Τι κι αν όταν άνοιξε το Θέατρο τον περασμένο Σεπτέμβρη υπήρχαν χίλιες δυο οδηγίες, όπως για το τι παπούτσια πρέπει να φοράει ο καθένας για να μη φθαρούν τα εδώλια, τώρα όλοι μέσα: Κυριολεκτικά «όποιος έβλεπε φως, έμπαινε!». Στην επίσκεψή της στην πόλη η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε πει ότι το Θέατρο θα φιλοξενεί μόνο πολύ υψηλού επιπέδου παραστάσεις. Ίσως φοβήθηκαν οι εμπλεκόμενοι για το τι θα παρουσιάσουν οι μαθητές και γι’ αυτό το κράτησαν κρυφό! Ναι, οι μαθητές αυτοί θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης στα μέρη τους. Θα έχουν να λένε για τη μοναδική εμπειρία να παίζουν σε ένα αρχαίο θέατρο. Αλλά πολίτες της Λάρισας θα έπρεπε να το ξέρουν για να είναι εκεί, να τους καλοδεχτούν και να τους χειροκροτήσουν. Φυσικά θεωρούμε αυτονόητο πως το «πρόχειρο» (sic) αυτό άνοιγμα δεν ήταν επικίνδυνο ούτε για τους μαθητές -πρωτίστως- ούτε για το Θέατρο και τις εξελισσόμενες σ’ αυτό εργασίες.
ΘΑ.

 

***

CARADES.jpg* ΓΕΜΙΣΕ το λιμάνι του Αγιοκάμπου ψαράδες (καλαμάδες), το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς ο καιρός ευνόησε για να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι.  Ίδια εικόνα παρουσίαζαν και πολλά σημεία στις παραλίες των παραθαλάσσιων οικισμών των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, η οποία παράπεμπε σε στιγμές καλοκαιριού. Η δε κίνηση εκδρομέων, στα γειτονικά μας παράλια, ήταν αυξημένη, και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε από τις γεμάτες με κόσμο ταβέρνες και από τις αγορές προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν στα σούπερ μάρκετ-παντοπωλεία, ότι οι Λαρισαίοι αποτελούν μια σημαντική κινητήρια οικονομική δύναμη για την περιοχή.
Λ.Κ.

 

AMFIESH.jpg* ΚΑΘΕ χρόνο στην παρέλαση οι ενδυματολογικές επιλογές της νεολαίας είναι αντικείμενο σχολιασμού. Ο νεαρός της φωτογραφίας με το σκισμένο τζιν βέβαια στη φετινή παρέλαση μικρή παραφωνία ήταν, αφού υπήρξαν πιο εξόφθαλμες περιπτώσεις που σχολιάστηκαν από το πλήθος ποικιλοτρόπως. Παιδιά είναι βέβαια, αλλά η περιβολή της παρελάσεως μάλλον επιβάλλεται να είναι λίγο πιο προσεκτική. Ούτε ακρότητες, ούτε σεμνοτυφία, ούτε σκοταδισμός... τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας.
Ν.Π.

 

KADOI.jpg* «ΒΟΛΤΑ» στον δρόμο κάνουν οι κάδοι απορριμμάτων στον παραλιακό άξονα Αγιοκάμπου, Σωτηρίτσας και Βελίκας, με τους δυνατούς ανέμους που παρατηρούνται συχνά στην περιοχή. Γνωστό φαινόμενο βέβαια, για το οποίο δεν βρέθηκε, απ’ ότι φαίνεται, λύση. Από την άλλη, πολλοί κάδοι ανατρέπονται από τον δυνατό άνεμο, με αποτέλεσμα να σκορπίζονται τα σκουπίδια που περιέχουν, στην παραλία και στους δρόμους.  Διπλή δουλειά χρειάζεται να κάνουν οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αγιάς, μετά από μια τέτοια κατάσταση, καθώς θα πρέπει να μαζέψουν και τα σκουπίδια που έχουν σκορπιστεί...
Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass