ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

Κατεβαίνουν Ομόνοια οι αγρότες

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 5:31

Με προσυγκέντρωση στις 5 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη και συγκέντρωση στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια στην Αθήνα αύριο Σάββατο 7 Μαΐου ετοιμάζονται να διαδηλώσουν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τους αγρότες, απ’ όλη την Ελλάδα, να πάρουν μέρος στο παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής «στήνουμε το δικό μας «αγροτικό μετερίζι» μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας. Ενωνόμαστε για δεύτερη φορά με τα αδέλφια μας, τους εργατοϋπαλλήλους και τον λαό της Αθήνας, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στον γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο και τα άλλα μέτρα σφαγιασμού του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο. Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρομοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν. Οργανώνουμε την αγωνιστική μας απάντηση. Από τα αγροτικά μπλόκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση, ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξανάβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε. Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους. Όσοι ψηφίσουν τον νόμο λαιμητόμο θα «περάσουν καλά»! Δίνουμε ακόμη μια μάχη επιβίωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάθε είδους συνεταίρων της που μας οδηγούν, πιο γρήγορα, στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Όλοι στον κοινό αγώνα μαζί με τ’ αδέλφια μας, τους εργάτες και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Όλοι μαζί μπορούμε να εμποδίσουμε το έγκλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass