ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο Ν. Αντώνογλου νέος γεν. γραμματέας στο ΥΠΑΑΤ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 2:16

 

Ο 67χρονος γεωπόνος κ. Νίκος Αντώνογλου, μέχρι τώρα σύμβουλος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, είναι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του παραιτηθέντος εδώ και εβδομάδες κ. Νίκου Στουπή.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Νίκο Αντώνογλου, ένα έμπειρο και μάχιμο στέλεχος του αγροτικού χώρου, που θα ενισχύσει από την καινούργια θέση του την προσπάθεια που έχουμε αναλάβει για ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και στήριξη του Έλληνα αγρότη», δήλωσε χθες ο κ. Ε. Αποστόλου και πρόσθεσε: «Υπάρχει συνέπεια και συνέχεια στην προσπάθεια και στην πολιτική μας. Άλλωστε ο νέος γενικός γραμματέας, όπως και ο προηγούμενος, είναι από χρόνια συνοδοιπόρος στους αγώνες και ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών μου στο υπουργείο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο κ. Νίκος Αντώνογλου είναι πτυχιούχος Γεωπόνος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και επί 30 χρόνια διατηρούσε γραφείο Γεωργοοικονομικών – Γεωργοτεχνικών Μελετών και Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών καθώς και εργαστήριο Εδαφοϋδρολογικών Αναλύσεων. Στο παρελθόν ίδρυσε και λειτούργησε θερμοκηπιακή και πτηνοτροφική μονάδα στην Αττική.

Διετέλεσε β’ αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ καθώς και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γεωπόνων (ΠΟΣΕΓ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανθοπαραγωγών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass