Συνέδριο Νέων Αγροτών στη Ρόδο

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2016 11:15

Συνεπής θα είναι για 23η χρονιά, στον θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), η μόνη θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις Νέες και τους Νέους Αγρότες της χώρας μας.

Το φετινό συνέδριο θα υλοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου «Rodos Palace» από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 με θέμα «Νέοι Αγρότες, καλλιεργούμε τον συνεργατισμό». Το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο είναι ο συνεργατισμός, ένα επίκαιρο ζήτημα μετά την πρόσφατη αναθεώρηση της νομοθεσίας στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστικό για το μέλλον των αγροτών αφού το μέλλον του αγροτικού κόσμου περνάει μέσα από τις μορφές συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον Φαρσαλινό αντιπρόεδρο της ΠΕΝΑ Νίκο Παυλονάσιο «μέσα από το συνέδριο, τις θεματικές του και τα εργαστήρια του οι νέοι αγρότες της χώρας μας προσδοκούν στην από κοινού διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για τα αγροτικά ζητήματα και για πρώτη φορά για τα αλιευτικά ζητήματα και τις υδατοκαλλιέργειες της χώρας μας μιας και το συνέδριο πραγματοποιείται στη νησιωτική χώρα».

Το αναλυτικό θεματολόγιο του συνεδρίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του συνεδρίου: www.synedriopena.gr, e-mail: synedrio.pena.2016@gmail.com, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441076184, 6981019395, 6973999402.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass