ΑΠΟ ΤΗ VETHELLAS

4ο Συμπόσιο Χοιροτροφίας στον Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2016 8:13

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων επιτυχημένης και ευημερούσας πορείας και στο πλαίσιο προώθησης των επιστημονικών και ερευνητικών εξελίξεων στον τομέα της κτηνοτροφίας, η VETHELLAS διοργανώνει στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου το 4ο Συμπόσιο Χοιροτροφίας στον Πλαταμώνα, με ομιλητές Έλληνες και ξένους καταξιωμένους επιστήμονες με εξειδίκευση στον τομέα της διατροφής, της υγείας και της γενετικής βελτίωσης των χοίρων.

Σε μια περίοδο που οι οικονομικές συγκυρίες στην Ελλάδα είναι αντίξοες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη χώρα μας, η εταιρία VETHELLAS, με αντικείμενο εργασιών τον κλάδο της κτηνοτροφίας, συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική οικονομία.

Η εταιρία που ιδρύθηκε το 1986 από τον κτηνίατρο κ. Άγγελο Καχριμανίδη, και με έδρα στη Λάρισα, κατάφερε μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν, όχι μόνο να εδραιωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις στον ελληνικό χώρο αλλά και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό πραγματοποιώντας εξαγωγές κυρίως στη Ρωσία.

Η VETHELLAS διαθέτει στη ΒΙΠΕ Λάρισας σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής διατροφολογικών και φαρμακούχων κτηνιατρικών προϊόντων για χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες καθώς και μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών. Η παραγωγή σε όλες τις φάσεις της πραγματοποιείται μέσω ενός πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος που καθορίζεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αναφορικά με τη λειτουργία της, η εταιρία διαθέτει πιστοποιήσεις (GMP –Good Manufacturing Practice, GLP- Good Laboratory Practice, Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008) από ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς φορείς (EΟΦ, EMEA - European Medicines Agency).

Η δυναμική ανάπτυξης της VETHELLAS καταδεικνύεται και από το υπό κατασκευή αναλυτικό χημικό και μικροβιολογικό εργαστήριο, μια επένδυση που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ, όπου θα στεγαστεί το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ελέγχου των α’ υλών και τελικών προϊόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass