ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων με την ηγεσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2017 9:40

Το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τα Σχέδια Βελτίωσης και το πρόγραμμα της Δακοκτονίας συζητήθηκαν στη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αναλυτικότερα ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ. Δημ. Σοφολόγης, ο γενικός γραμματέας Χρ. Παναγούλης, ο αντιπρόεδρος Σωτ. Παπαδόπουλος, ο οργανωτικός γραμματέας Γ. Παπαχρίστος και το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Γ. Ευαγγ. Νάνος συζήτησαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό Υπ.Α.Α.Τ. κ. Τσιρώνη και τον υφυπουργό κ. Κόκκαλη θέματα, όπως η Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία, η μείωση της ρύπανσης από Γεωργική Δραστηριότητα (Νιτρορύπανση), θέματα ΕΛΓΑ, δασικοί χάρτες και φυσικά οι προσλήψεις γεωπόνων προς στελέχωση υπηρεσιών του Υπουργείου και των Διευθύνσεων Γεωργίας. Ακόμη ετέθησαν τα ζητήματα των υπογραφών γεωπόνων στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, η συνταγογράφηση γεωργικών φαρμάκων, τα φυτοπροστατευτικά για ερασιτεχνική χρήση, η σύσταση ομάδας εργασίας για την επικείμενη ΚΑΠ μετά το 2020, η συλλογική σύμβαση εργασίας για εργαζομένους συναδέλφους γεωπόνους, η φορολογία εταιρικών αυτοκινήτων των συναδέλφων γεωπόνων και τέλος το φορολογικό και το ασφαλιστικό των γεωπόνων. Όπως ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία τα θέματα και οι συζητήσεις επ’ αυτών με την ηγεσία του Υπουργείου θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και των Γεωπονικών Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας και ότι σύντομα προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με το Υπουργείο και να επανέλθει σύντομα στον διάλογο, όπως επιβάλλει η σπουδαιότητα των θεμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass